EA1 kertauskurssi verkossa

Suorita EA1 kertauskurssi netissä. Suoritettuasi EA1 kertauskurssin, saat ensiaputodistuksen, jolla myönnetään aiemmin suoritetusta EA1 tai vastaavasta 16 tunnin ensiapukoulutuksesta saadulle pätevyydelle kolmen (3) vuoden lisäaika.

Valitse itsellesi joko neljän tai kahdeksan tunnin kertauskurssi. Kurssin pituus ei vaikuta myönnettävään lisäaikaan.

Uskalla Auttaa ensiapukoulutukset:

EA1 kertauskurssi verkossa

EA1 kertauskurssin tarkoituksena on jatkaa aiemmin hankittua ensiavun ensiapupätevyyttä ilman, että joutuu suorittamaan kokonaan kyseisen kurssin. EA1 kertauskurssin suorittaminen on nopeampaa kuin itse EA1 verkkokurssin. Aiemmin hankittua pätevyyttä voi jatkaa vain yhden kerran EA1 kertauskurssin avulla. 

Kesto: n. 4-8 tuntia
Ensiaputodistus: Kyllä, voimassa 3 vuotta
Suoritusmuoto: Verkkokurssi, omassa tahdissa

EA1 kertauskurssin voi suorittaa verkossa omien aikataulujen mukaisesti osissa niin puhelimella, tabletilla kuin koneellakin. Todistuksen saat ladattua heti kurssin suorittamisen jälkeen.

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

Googlen julkisissa arvioissa arvosanamme on 4,9/5.

google

Suoritin EA1 verkkokurssi, koska minulla oli vaikeuksia saada lähikurssia sopimaan kalenteriin töiden ja asumispaikan suhteen. Verkkokurssi oli positiivinen yllätys. Nettialusta toimi hyvin, kouluttajat olivat selkeitä ja asiantuntevia. Ja mikä tärkeintä kaikki tarpeellinen tuli käytyä läpi ja taas ollaan valmiina auttamaan muita. Kiitos!

google

Mielenkiintoisesti erilainen lähestymistapa ensiapuun. Tykkäsin kattavista anatomiaosuuksista kaikilla osa-alueilla. Videoesimerkit ovat konkreettisia. Mukavaa vaihtelua useiden spr-kurssien jälkeen.

google

Hienosti toteutettu EA1-verkkokurssi. Selkeät videot ja syventävät tekstit sekä paljon toistoa, itse toteutettavia käytännön harjoituksia ja välitenttejä. Toteutustapa sopii hyvin henkilölle, jolla ei ole mahdollisuutta sitoutua kahteen kokonaiseen päivään. Opiskelun voi ajoittaa omaan aikatauluun vaikka tunnin kerrallaan. Tämän vuoksi koin itse oppineeni paremmin kuin livekurssilla, koska pystyin pitämään tauon heti kun tunsin itseni väsyneeksi tai keskittymisen huonoksi. Käytännön harjoitukset pystyi toteuttamaan perheenjäsenten kanssa. Vain elvytysharjoittelu nukella jää verkko-opinnoissa ymmärrettävästi toteutumatta, suosittelen sen osalta selvittämään mahdollisuudet harjoitteluun esim. työpaikalla. Kaiken lisäksi oppimateriaalit ovat käytössä 180 päivää, joten kertaukseen on paljon aikaa. Ehdottomasti suosittelen.

google

Erinomaiset videot, kivasti toteutettu, mukavaa, kun kurssin sai toteuttaa omassa aikataulussa ja osissa. Materiaali helposti haltuun otettava, selkeät sivut.

Katja Farin 17.12.2022
google

Todella innostava ja kiinnostava! Tosi hyvin kuvatut videot, selvästi kurssin sisältö on tekijöille tärkeä. Ei yhtään liian tylsä tai luentomainen. Suosittelen!

Nora Jouini 14.12.2022
google

Tero Räty oli asiallinen kouluttaja. Tavoitteet korkealla.

google

Todella hyvä ja selkeä kurssi ja innostavalla tavalla esitetty asiat. Suosittelen!

google

Erittäin hyvä ja laaja kurssi. Videot kivasti tehty!

google

Hyvin teoriaa ja käytäntöä 👍

google

Ea koulutus oli hyvä. Vetäjä oli ammattitaitoinen ja selkeästi kertoi asiansisällöistä.

google

Kiitos hyvästä perusteellisesta koulutuksesta. Antoisat ja tärkeät päivät. Kertaus on aina opintojen äiti!

google

Erittäin selkeä, innostava ja informatiivinen ensiapukurssi. Suosittelen lämpöisesti.

google

Hieno ja kattava kurssi!

google

Hyvä kurssi tärkeää tietoa. Vetäjä oli hyvä.

google

Erinoimaista koulutusta ea1 kurssin vetäjältä!

google

Erittäin hyvin toteutettu koulutus ja selkeät ohjeet vaiheittain kurssin suorittamiseksi. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille kursseja tarvitseville ihmisille.

petri Heino 29.11.2022
google

Ammattilaiset kurssin vetäjät, osaavat asiansa😊

Tarja Lahti 28.11.2022
google

Hyvä, selkeä ja hyödyllinen!

google

Oli kyllä hyvä kurssi. Kurssissa oli sisältöä juuri sopivasti ja pääpaino oli kriittisissä toimenpiteissä. Sisältö oli helppo sisäistää. Uskon kurssin lisänneen valmiuksia toimia onnettomuuksissa sekä hätätapauksissa.

google

Suosittelen !!!

google

Hyvä kurssi

Paska Juttu 17.11.2022
google

MAHTAVA

Gege Ivanov 17.11.2022
google

Erittäin hyvä kurssi. Pystyi tekemään itselle sopivassa aikataulussa. Opin varmasti nyt enemmän verkkokurssilla kuin aiemmin työpaikoilla läsnäolokurssilla. Asiantuntevat ja innostavat opettajat.

Pia Sirviö 16.11.2022
google

Koulussa saatu opetus 5/5 työssä tarvitsee perehtyä lisää

google

Mukava ja kiinnostava, aika meni nopeasti, sain paljon uusija tietoja

google

Hyvä kokonaisuus,paljon tärkeää tietoa ja käytännössä oppimimista.

google

Hyvä koulussa ja kiitos

google

Monipuolinen ja hyvä kurssi.

Anu Jii 8.11.2022
google

Oli tärkeä päivät! Osan ennemmän , toivon että autan tarvittaessa

google

Hava

google

Ihan loistava koulutus! Ja kouluttaja kiitos 😊

google

Tosi mukaansatempaavasti ja erittäin asiallista sisältöä. 8 tuntia meni leppoisasti, kiitos! 😊

google

Mahtava kurssi ja mahtava vetäjä Pete! 8h meni ihan hujauksessa 😊💪🏻

google

Mielenkiintoinen ja täydentävä kurssi! Kyllä Peteä jaksoi kuunnella 8 tuntia. Vitsejä riitti piristämään asian joukossa!

google

Erittäin hyvä kouluttaja, vaikka 8 tuntia on pitkä aika, se meni kuin siivillä

google

Ammattitaidolla valmistettu kokonaisuus. Puhujat osasivat selkeyttää asiat mieleenpainuviksi ja kokonaisuudet rakennettu helpoiksi sisäistää. Kiitos

google

Hätäensiapu-kurssi oli innostava ja kattava. Kiitos Marko hyvästä koulutuksesta!

Sami Sipilä 29.10.2022
google

Kurssi oli mainio. Verkossa omaan tahtiin etukäteen opiskeltava teoria ja erikseen pidetty käytännön päivä ovat hyvä lähtökohta. Molemmat osuudet oli toteutettu kaikin puolin mainiosti.

Keijo Harju 28.10.2022
google

Hyvä kurssi

google

Kolmas ja paras EA koulutus👍

google

Hyvin pidetty kurssi teoria ja käytäntöosuudet täydensi hyvin toisiaan.

google

Hyvä kokonaisuus! Selkeä kouluttaja, sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännönharjotuksia.

Milka Hasa 26.10.2022
google

Hyvä vetäjä Hätäensiapu koulutuksessa, osasi asiansa ja esiintyi edukseen ja piti mielenkiintoa yllä.

google

Hyvä ja selkeä koulutus, kiitos! EA-taidot pitäisi kuulua jo perusopetuksen.

google

Upea ensiapukurssi, täynnä paljon tietoa ja esimerkkejä siitä, miten tilanne voi syntyä. Videot ja selitykset olivat selkeitä ja käytännöllisiä. Suosittelen ehdottomasti😊👍

google

Todella helppo käyttää ja hyvin toimi kaikki teknisiin seikkoihin liittyvät asiat. Selkeät ja innostavat videot sekä kouluttajat. Vakavaa asiaa opetetaan, mutta ei synkistelemällä, vaan sopivasti huumoria. Pidin todella. Hyvin toimii tämä koulutus verkossa ja hyvin motivoitiin harjoituksiin.

Niina Finell 22.10.2022
google

Kiitos hyvistä videoista. Todella mahtavasti tiivistetty asia lyhyisiin mielenkiintoisiin videoihin. Välikysymykset oli opettavaisia

Satu Huhtala 17.10.2022
google

Todella mielenkiintoinen kurssi

google

I participated in a first aid training focused on children. The instructor was someone with real work experience and also with family so he was able to give us very relevant information. It was interactive all the time, we got answers to all our questions even if we asked repeatedly the same questions. We were practicing as much as we needed and the instructor was assisting the whole time. The communication was very good. I also communicated with the CEO and both, the instructor and the CEO, were very kind, helpful and professional people. I recommend and trust this company.

google

Hyvin toteutettu ensiavun verkkokurssi.

EA1 kertauskurssi yrityksille ja yhteisöille

EA1 kertauskurssimme avulla organisaation henkilöstön kouluttaminen on helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Mikä parasta, niin myös oppimistulokset ovat perinteistä koulutusta parempia.

Teimme koulutusten järjestämisestä helppoa ja yksinkertaista. Organisaationne pääkäyttäjä pystyy helposti jakamaan suoritusoikeuksia, seuraamaan edistymistä ja ensiaputodistukset tulevat kätevästi yhteen paikkaan ladattavaksi.

Katso esitteestä lisää verkkokurssiemme ryhmähinnoittelusta ja muista eduista organisaatiollenne.

Näin verkkokurssimme palvelevat organisaatioita

Kenelle EA1 kertauskurssi / Ensiavun perusteet -kertauskurssimme soveltuu?

 • Tämä kurssi soveltuu sinulle vain ja ainoastaan, jos sinulla on voimassa oleva ensiaputodistus aiemmin suoritetusta EA1 tai vastaavasta ensiapukoulutuksesta.
 • EA1 kertauskurssin tarkoituksena on jatkaa aiemmin hankittua ensiavun ensiapupätevyyttä ilman, että joutuu suorittamaan kokonaan kyseisen kurssin. EA1 kertauskurssin suorittaminen on nopeampaa kuin itse EA1 verkkokurssin. Aiemmin hankittua pätevyyttä voi jatkaa vain yhden kerran EA1 kertauskurssin avulla. 
 • Mikäli sinulla ei ole EA1 pätevyyttä voimassa, niin suorita ensin EA1 kurssi verkossa.

Ensiaputodistuksen päivittäminen ja myönnetyn ea-pätevyyden jatkaminen

Ensiaputietoja ja -taitoja tulisi kerrata mahdollisimman usein, jotta tositilanteessa niistä on apua. Ensiapukoulutusten ensiaputodistukset ja pätevyydet ovat yleisesti voimassa kolme (3) vuotta, kuten Sosiaali- ja terveysministeriö on vuonna 2003 ohjeistanut (ensiapuvalmius työpaikoilla oppaassa). Laajimpien 16 tunnin ensiapukoulutuksien pätevyyksiä voidaan jatkaa kerran kolmella vuodella, mikäli pätevyyden voimassaolon aikana kyseinen henkilö suorittaa neljän tai kahdeksan tunnin kertauskurssin. Kertauskurssin voi suorittaa vain yhden kerran, jonka jälkeen pätevyyttä jatkaakseen on suoritettava jälleen laajempi 16 tunnin koulutus..

Voinko jatkaa tällä EA1 kertauskurssilla myös muiden toimijoiden pitämiä ensiapukoulutuksia?

Kyllä voit. Hyväksymme eri toimijoiden pitämät ensiapukoulutukset. Edellytyksenä on, että pystymme tarkistamaan aiemman kurssin keston ja sisällön. Kurssin nimelliskeston tulisi olla vähintään 16 tuntia. Eri järjestäjillä vastaavien ensiapukurssien nimet vaihtelevat ja yleisesti pystyt jatkamaan kauttamme pätevyyden voimmassaoloa, jos aiemmin suoritetun ensiapukurssin nimi on jokin seuraavista:

 • EA1
 • EA2
 • SPR Ensiapukurssi EA 1®
 • SPR Ensiapukurssi EA 2®
 • Ensiapu 1
 • Ensiapu 2
 • Ensiapukoulutus 16h
 • Ensiavun perusteet
 • Ensiavun syventävät
 • Ensiavun peruskurssi

Mikäli et löydä aiemmin suorittamasi ensiapukurssin nimeä yltä, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ennen EA1 kertauskurssin ostamista.

Huomioithan, että EA1 kertauskurssista saamaasi pätevyyttä ei tallenneta kolmansien osapuolien järjestelmiin, vaan saat suoraan kurssin suorittamisen jälkeen ladattavaksesi ensiaputodistuksen.

EA1 kertauskurssilla tarvitset kuvan aiemmin suoritetusta ja voimassaolevasta ensiaputodistuksesta tai ensiapukortista

Tarkistamme jokaisen aiemmin suoritetun ensiapukurssin sisällön ja keston. Kurssin alussa pääset lataamaan kuvan/tiedoston aiemmin suorittamastasi koulutuksesta. Tarkistamme jokaisen erikseen manuaalisesti. 

Huomioithan, että kurssia ei pääse läpi, ellet toimita hyväksyttävää todistusta aiemmin suoritetusta ensiapukurssista. Mikäli et löydä aiempaa todistusta ja olet suorittanut ensiapukurssin meidän kouluttamana, niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

EA1 kertauskurssin sisältö

Valikoimastamme löydät EA1 kertauskursseja kaksi kappaletta. Molemmista myönnämme jatkoajan, mutta voit itse valita, jos haluat kerrata enemmän ja syvällisemmin.

EA1 kertauskurssi 4h

 • Auttaminen ensiaputilanteissa
  • Anatomiaa ja fysiologiaa lyhyesti
  • Auttamisen haasteet
  • Turvallisuustekijät auttamisessa
  • Hätätilanteen tunnistaminen
 • Hätätilanteessa toimiminen
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Tajuttomuus
  • Elottomuus
   • Painelu-puhalluselvytys
   • Defibrillaattori elvytyksessä
 • Auttaminen tapaturmissa
  • Verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Sokki
  • Toimiminen liikenneonnettomuustilanteissa

EA1 kertauskurssi 8h

 • Auttaminen ensiaputilanteissa
  • Anatomiaa ja fysiologiaa lyhyesti
  • Auttamisen haasteet
  • Turvallisuustekijät auttamisessa
  • Hätätilanteen tunnistaminen
 • Hätätilanteessa toimiminen
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Tajuttomuus
  • Elottomuus
   • Painelu-puhalluselvytys
   • Defibrillaattori elvytyksessä
 • Auttaminen tapaturmissa
  • Verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Sokki
  • Tuki- ja liikuntaelinten vammat
  • Sähkötapaturmat
  • Palovammat
  • Toimiminen liikenneonnettomuustilanteissa
 • Sairauskohtaukset
  • Hengenahdistus
  • Rintakipu
  • Pyörtyminen
  • Kouristuskohtaus
  • Aivoverenkierron häiriöt
  • Diabetes
  • Allergia ja anafylaksia