Ensiavun peruskurssi – verkkokurssi

Viranomaisvaatimukset täyttävän virallisen Ensiavun peruskurssin voi suorittaa verkossa! Ensiavun peruskurssimme verkkokurssina sisältää myös käytännön harjoituksia, jotka voi suorittaa itsenäisesti. Saat kurssin suorittamisen jälkeen ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme (3) vuotta.

Ensiapukoulutuksemme on arvioitu julkisissa arvosteluissa Suomen parhaimmiksi!

https://tyosuojelu.fi

Uudistus ensiapukoulutusten nimissä

Työsuojeluhallinto, Kela, Traficom, Tukes, Opetushallitus ja muut viranomaistahot selkeyttävät ensiapukoulutusten yhteydessä käytettäviä nimityksiä. Jatkossa ensiapukoulutuksista käytetään kirjainyhdistelmien sijaan nimityksiä Hätäensiapukurssi, Ensiavun peruskurssi, Ensiavun kertauskurssi ja Ensiavun jatkokurssi. Uskalla Auttaa Oy:n ensiapukurssien nimet on muutettu vastaamaan Työsuojeluhallinnon uusia ohjeistuksia.

Lue lisää työsuojeluhallinnon uusista ohjeistuksista.

Uskalla Auttaa ensiapukoulutukset:

Ensiavun peruskurssi verkossa

Ensiavun peruskurssimme verkkokurssina on markkinoiden laajin ja ainoa verkossa suoritettava ensiavun peruskurssi, joka vastaa sekä sisällöltään, että todelliselta kestoltaan STM:n ohjeistusta ja sisältää myös käytännön harjoitteita. Kurssi täyttää viranomaisvaatimukset ja soveltuu kaikille työpaikoille.

Kesto: n. 16 tuntia
Ensiaputodistus: Kyllä, voimassa 3 vuotta
Suoritusmuoto: Verkkokurssi, omassa tahdissa

Ensiavun peruskurssin voi suorittaa omien aikataulujen mukaisesti osissa niin puhelimella, tabletilla kuin koneellakin. Todistuksen saat ladattua heti kurssin suorittamisen jälkeen.

Verkkokurssin voi aloittaa heti oston jälkeen

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

Googlen julkisissa arvioissa arvosanamme on 4,8/5.

google

Hyvä ja tarpeellinen koulutus. Vetäjä oli hyvä.

google

Perusteellinen ja tehokas kertaus ensiapuun.

google

Kiitos hyvästä EA kurssista. Kurssin suorittaminen oli yksinkertaista ja tietoa tuli selkeästi ja tarpeeksi. Hyvää oli myös se, että pystyi tekemään palanen kerrallaan....

google

Erittäin perinpohjainen, hyvä ja kattava kurssi. Vaati keskittymistä ja paneutumista. Täyttä asiaa 16 tuntia - ei ylimääräisiä keskusteluja joita lähiopetus ryhmissä syntyy. Suosittelen.

google

Hyvä, kattava ja jouhevasti verkossa suoritettava ensiapukurssi. Kouluttajat hoitavat hommansa ammattitaidolla ja hyvällä meiningillä.

google

Kiinnostavasti toteutettu kurssi.

google

Paras ea-koulutus mihin osallistunut (eikä ole ainoa 😅) 👌🙏

google

Oli kyllä todella hyvä kurssi, ja helposti tehtävä, jonka tein netissä. Suosittelen lämpimästi kaikille.

google

Kurssi oli mielenkiintoinen ja koulutustyyli oli selkeä.

google

laadukas opetus

google

Asiantunteva ja osaava kouluttaja.

google

Verkkokurssi, Ensiavun peruskurssi 16 h. Erittäin hyvät ja mielenkiintoiset videot tässä verkkokurssissa. Tulossa vielä lähipäivä.

google

Erittäin hyvä, selkeä esitys. Koulutus antoi uutta, ajantasaista tietoa ja kertasi vanhaa.

outimaria 29.2.2024
google

Erittäin hyvä esitys

google

Hyvä, selkeä koulutus. Hyvät harjoitteet.

SN 26.2.2024
google

Virkistävä toteutus Ensiavun peruskurssista, kiitos!

google

Kurssi oli todella hyvin toteutettu ja kouluttajat ammattitaitoisia.

google

Selkeät, havainnollistavat, ammattimaiset ja mukaan tempaavat videot sekä materiaalit! Lisäksi kyselyt lopussa tukevat oppimista myös hauskalla tavalla.

google

Hyvä käytännönläheinen koulutus

Kiia Vahla 21.2.2024
google

Hyvä ja selkeä koulutus

google

Hyvä koulutus. Kiva, että käytännön harjoittelua reilusti.

google

Hyvät selkeät videot ja ohjeet. Myös testit ja lopputesti olivat hyvä kertaus oppeihin.

google

Tein ensimmäistä kertaa kurssin nettiversiona.Tykkäsin kovasti:)Selkeät opetusvideot ja ohjeet.Palvelu ihan pro!

google

erittäin ammattitaitoiset kouluttajat. asiaa oli tosi paljon, mutta se esitettiin, että maallikkokin ymmärsi

google

Komia koulutus.

google

Erittäin hyvä kouluttaja, piti todella kiintoisana koulutuksen. Suosittelen

google

Mielenkiintoinen päivä

google

Kovin raskas ja vaativa kurssi. ei pystynyt kelaamaan videoita 😀

google

Kurssi oli monipuolinen ja kivasti osiin jaettu. Pidin myös esitys tavasta.

google

Erittäin toimiva kokonaisuus ja hyvä tietopaketti! Oli tosi mukava käydä teoria verkossa kaikessa rauhassa läpi omaan tahtiin. Erityisesti pidin videoista. Asioiden kertominen oli mukavalla tavalla rentoa ja silti asiallista. Lähiopiskelupäivässä sain runsaasti käytännön harjoitusta. Opettaja oli loistava myös siellä. Suosittelen!

S Haataja 30.1.2024
google

Todella laadukas koulutus. Sain uutta tietoa, vaikka olen käynyt ennenkin vastaavilla kursseilla muualla. Opettajat ja avustajat laittoivat itsensä hienosti likoon videoilla, kurssia oli helppoa ja mielenkiintoista seurata. Sain tiivistetysti kaiken tarpeellisen tiedon! Suuret kiitokset.

google

Todella hyvä ja kätevä toteutus. Toimii hyvin näin, kun useamman kerran ea:n suorittanut.

google

Verkkokurssi oli helppo ja selkeä toteuttaa kotona. Kouluttajat ovat selvästi alan ammattilaisia. Valitsin tämän, koska en löytänyt sopivaa viikonloppuna käytävää lähikurssia.

google

Vetäjä oli hyvä ja täysi 10 pistettä.

google

Innostava ja asiaan aidosti perehdyttävä sisältö. Vakavia aiheita, mutta positiivisella otteella toteutettu kokonaisuus. Aitoon elämään sidotut esimerkkitapaukset ja realistinen ote tilanteisiin. Kattava sisältö. Suosittelen lämpimästi kaikille osallistumaan ja päivittämään ensiaputietoutta. Kiitos.

google

kurssi meni hyvin pätkissä kun työn tauoilla kävi osioita läpi. Eli ei tarvinnut olla pois tehokkaasta työstä.

google

Selkeä ja monipuolinen kurssi. Sisältö käytiin arjen ympäristössä arkisten esimerkkien kautta. Ammattitaitoiset ja mukavat kouluttajat. Suosittelen!

google

Mielenkiintoinen ja selkeä kokonaisuus. Neljän tunnin EA-koulutus sujui verkossa todella näppärästi, kiitos! 🌟

google

Olin hätäensiapu 8h koulutuksessa ja kaikki oli selkeää ja päivä meni rennosti 🙂

google

Se oli hyödyllinen kurssi, joka käsitteli kaikki ensiapuasiat yksinkertaisilla ja yksityiskohtaisilla selityksillä. Oli hieno kurssi, kiitos

google

Verkkokurssimateriaali on hyvä sekä selkeä ja eteneminen on tehty helpoksi hienon pohjustuksen saattelemana. Opiskelutilanne on suunniteltu mielenkiintoiseksi ja intensiiviseksi. Videotklipit toimivat hyvänä esipuheena eri osa-alueisiin. Kaikin puolin positiivinen kokemus. Hyvää ja tärkeää työtä teette, kiitos.

Juha Alenius 12.12.2023

Ensiavun peruskurssi yrityksille ja yhteisöille

Verkkokurssimme avulla organisaation henkilöstön kouluttaminen on helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Mikä parasta, niin myös oppimistulokset ovat perinteistä koulutusta parempia.

Teimme koulutusten järjestämisestä helppoa ja yksinkertaista. Organisaationne pääkäyttäjä pystyy helposti jakamaan suoritusoikeuksia, seuraamaan edistymistä ja ensiaputodistukset tulevat kätevästi yhteen paikkaan ladattavaksi.

Katso esitteestä lisää verkkokurssiemme ryhmähinnoittelusta ja muista eduista organisaatiollenne.

AVAA ESITE OSTA HETI 09 4245 4604

Näin verkkokurssimme palvelevat organisaatioita

Lisätietoja Ensiavun peruskurssista
Avaa klikkaamalla + merkkiä.

Kun haluat olla varma, että ensiapukoulutus on varmasti riittävä, niin valitse Ensiavun peruskurssimme.

Viranomaisvaatimukset täyttävä virallinen Ensiavun peruskurssimme on markkinoiden laajin ensiapukoulutus. Ensiavun peruskurssimme on rakennettu täyttämään kaikki eri viranomaisvaatimukset, jonka vuoksi se täyttää myös ensiapukoulutusvaatimukset riippumatta siitä mitä nimikettä tai lyhennettä ensiapukoulutuksesta on käytetty. Mikäli vaatimuksena on esimerkiksi hätäensiapukoulutus, niin voit suorittaa aina myös Ensiavun peruskurssimme, sillä se on laajempi koulutus ja täyttää aina kyseisen vaatimustason.

Erilaiset lyhennelmät ja kirjainyhdistelmät ensiapukursseista ovat poistuneet/poistuvat kokonaan viranomaisohjeistuksista ja erilaisista vaatimuksista. Työsuojeluhallinnon muutoksista huolimatta vanhojen nimikkeiden käyttöä saattaa vielä näkyä päivittämättömissä viranomaisten ohjeissa, koulutusvaatimuksissa tai työpaikkailmoituksissa. Ensiavun peruskurssimme on kuitenkin riittävä koulutus kaikissa näissä tilanteissa riippumatta mitä nimitystä tai lyhennettä ensiapukoulutuksesta on käytetty.

Kyllä, meidän verkkokurssimme täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset ja sisältävätkin sen vuoksi mm. käytännön harjoittelua, normaalia laajemmat asiasisällöt sekä ovat kestoltaan riittävän pitkiä.

Uskalla Auttaa Oy:n ensiavun verkkokurssit poikkeavat yleisestä käytännöstä, jossa verkkokurssit saattavat olla lyhennettyjä versioita, jolloin ne eivät täytä välttämättä kaikkia viranomaisvaatimuksia.

Miksi verkkokurssit ovat yleisesti lyhennettyjä versioita?

Ensiapukoulutusalalla verkkokurssien rakentaminen on usein pohjautunut itse lähikoulutuksissa esitettyihin dioihin ja PowerPoint esityksiin. Näin verkkokurssin rakentaminen on suhteellisen edullista, eikä kustannuksia synny uuden sisällön ja videotuotannon rakentamisesta.

Uskalla Auttaa Oy:n verkkokurssit on rakennettu päinvastaisesti ja poikkeuksellisesti juuri opiskelijan, sekä viranomaisvaatimusten lähtökohdista. Olemme tehneet merkittäviä panostuksia verkkokurssien rakentamiseen, jotta ne täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset ja ovat opiskelijan/kurssilaisen kannalta mielenkiintoisempia.

Ensiavun peruskurssimme on markkinoiden laajin ensiavun peruskoulutus sisällöltään, sekä todelliselta kestoltaan. Verkkokurssimme on rakennettu Sosiaali ja terveysministeriön ohjeistuksen mukaisesti 16 oppitunnin koulutukseksi (16 x 45min). Kurssin suoritusaika voi vaihdella opiskeljian tahdista riippuen, mutta keskimääräinen suunniteltu kesto on 16 oppituntia. Alta näet kurssimoduulit.

Kurssi sisältö

Laajenna kaikki
Tervetuloa Ensiavun peruskurssille
Anatomia ja fysiologia
Hätätilanteessa toimiminen
Auttaminen ensiaputilanteissa
Auttaminen tapaturmissa
Sairauskohtaukset
Loppukoe ja kurssin päätös

Verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti omaan tahtiin. Asiasisältöjä käsitellään laajemmin kuin lähikoulutuksissa, käytännönharjoitteet toteutetaan ohjeistuksen mukaan itsenäisesti ja oppiminen varmistetaan erilaisilla välikysymyksillä, sekä loppukokeella.

Verkkokurssi suoritetaan kurssialustallamme osoitteessa www.uskallaauttaa.fi/omat-kurssini. Verkkokurssin pääsee aloittamaan välittömästi tilauksen jälkeen henkilökohtaisilla kirjautumistunnuksilla. Eteneminen verkkokurssilla on loogista ja yksinkertaista. Verkkokurssi etenee oppitunneittain, jotka koostuvat videoista, teksteistä, välikysymyksistä ja erilaisista harjoitteista kurssitason mukaan. Verkkokurssi päättyy loppukokeeseen.

Verkkokurssin suoritusoikeus on voimassa kaksi (2) vuotta tilaushetkestä. Verkkokurssi tulee suorittaa kokonaisuudessaan 180 vuorokauden sisällä aloituksesta.

Kahden vuoden kuluttua kaikki kurssin suorittamiseen liittyvät käyttäjätiedot poistetaan automaattisesti kurssialustalta (ml. ensiaputodistustodistus), jotta kurssin uudelleen suorittaminen on mahdollista.

Kaikkien käyttäjien ensiapukurssien valmistumisista viedään erilliseen tietokantaan alla olevat tiedot, jotta verkkokurssiin liittyvien käyttäjätietojen poistuttua voidaan tarvittaessa varmentaa ensiapupätevyyksien voimassaolo:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköposti
  • Suoritettu verkkokurssi
  • Valmistumisen ajankohta

Ensiaputodistuksemme käyvät sellaisenaan sekä työpaikoille, että julkisyhteisöille. Ensiaputodistus on voimassa kolme (3) vuotta siitä päivämäärästä lähtien, kun olet suorittanut kurssin. Suoritettuasi verkkokurssin pystyt myös lataamaan ensiaputodistuksen itsellesi kurssisivulta. Meillä et joudu koskaan odottelemaan todistuksen saapumista postitse.

Uskalla Auttaa Oy:n virallisissa ensiaputodistuksissa käy aina ilmi koulutuksen kesto, koulutuksen sisältö ja kurssinvetäjänä toimiva vastuuhenkilö. Kaikki ensiapukurssiemme kouluttajat ja verkkokurssiemme vastuuhenkilöt ovat terveydenhuollon ammattilaisia ja täyttävät Sosiaali- ja terveysministeriön asettamat vaatimukset ensiapukouluttajille.

Vaaditaanko työpaikallasi vielä ensiapukorttia ensiaputodistuksen lisäksi?
Meiltä saat aina halutessasi myös ensiapukortin jokaisesta koulutuksestamme. Pyytäessäsi toimitamme ensiapukortin sinulle kirjeitse heti kurssin suorittamisen jälkeen ilman lisämaksuja.