Referenssit & Asiakaskokemukset

LUONA

Luona kehittää yhteiskunnallisesti vaikuttavia toimintatapoja soten etulinjaan. Luonassa työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakasohjauksen ammattilaista, jotka auttavat ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita.

Luona kilpailutti ensiapukoulutusten järjestämisen vuoden 2022 aikana, ja Uskalla Auttaa tarjosi kokonaisuuden kannalla parhaimman ratkaisun. Aiempien lähikoulutusten sijaan jo toistasataa Luonalaista on suorittanut Uskalla Auttaa Oy:n ensiavun yhdistelmäkoulutuksia. Yhdistelmäkoulutuksissa teoriat opiskellaan verkkokursseina ja lähikoulutuksessa harjoitellaan käytännön asioita. Luonalaiset ovat olleet yhdistelmäkoulutuksiimme tyytyväisiä ja kokeneet sen mielekkäänä. 

”Tuore palaute kertoo, että verkko-osio on toteutettu laadukkaasti ja erityisesti verkkokurssin videoista on tykätty. Lähipäivä on myös koettu hyväksi ja sillä on saavutettu yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun on päästy yhdessä tekemään. Uskon, että tällä koulutusmallilla olemme saaneet kustannussäästöjä, mutta ennen kaikkea luonalaiset ovat viihtyneet ja oppiminen on ollut parempaa.” Jaana Viljakainen, kehityspäällikkö, Luona Oy

www.luona.fi

HARVIA

Sauna- ja kylpyläyhtiö Harvia on varmasti jokaisen suomalaisen tuntema yhtiö, joka työllistää yli 800 henkilöä.

Harvia ei tingi tuotteidensa tai palveluidensa laadusta ja odottaa samaa myös yhteistyökumppaneiltaan. Harvian arvojen mukaisesti vastuullisuus on läsnä myös ensiapukoulutusten järjestämisessä osana työturvallisuuden parantamista. Harvialla ei mennä minimien mukaisesti siitä mistä aita on matalin, vaan halutaan, että kaikilla työntekijöillä on oikeasti riittävät tietotaidot myös toisten auttamiseen.

Harvia on valinnut meidät kouluttajaksi juurikin koulutusten korkean laadun vuoksi ja järjestämme Harvialle vuosittain useita ensiapukoulutuksia. Laadukas yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

www.harvia.fi

RENEVO

Renevo 2012 vuonna perustettu rakennusalan urakointiyritys, joka on lyhyessä ajassa kasvanut yli 100 rakennusalan ammattilaisen kokoiseksi yritykseksi. Renevo on korjausrakentamisen ammattilainen, jossa laadun takaavat ihmiset, joilla on taito ja tahto tehdä asiat hyvin. Renevo huolehtii työntekijöiden ensiapuvalmiuksista kouluttamalla jatkuvasti henkilöstöään. Koulutuksen osalta on tärkeää, että koulutettavat pystyvät keskittymään opetussisältöön ja opiskelemaan omien aikataulujen mukaisesti, jolloin oppiminen on parempaa.

Uskalla Auttaa Oy:n ensiavun verkkokurssit ovat olleet Renevolle loistava ratkaisu. Verkkokurssien laatu on erinomainen ja ensiapupätevyydet pysyvät jatkuvasti voimassa, kun henkilöstöä pystytään kouluttamaan joustavin aikatauluin. Renevo aikoo jatkossakin käyttää Uskalla Auttaa Oy:n palveluita.

www.renefo.fi

HIFK GYMNASTICS

HIFK Gymnasticsin toiminnanjohtaja Hannu Sipilä pitää välttämättömänä, että kaikki HIFK Gymnasticsin valmentajat ja tuntiohjaajat osaavat tarvittaessa antaa ensiapua.

HIFK Gymnastics koulutti ensiapuvalmiuksia yhteistyössä Uskalla Auttaa Oy:n kanssa yli 50 valmentajalle ja tuntiohjaajalle. Näin laajan joukon kouluttaminen onnistui Liikunta-alan hätäensiapukurssilla, jonka jokainen osallistuja pystyi suorittamaan osissa verkkokoulutuksena omien aikataulujensa mukaan.

Liikunta-alalle suunnatun hätäensiapukurssin tärkeimpänä tavoitteena on, että kävijä oppii tunnistamaan erilaisia hätätilanteita ja osaa aloittaa oikeat toimenpiteet ennen ensihoidon saapumista paikalle. Kurssilla käydään läpi myös tyypillisiä vammoja liikunta-alalla ja niiden hoitamista. Osaaminen testataan loppukokeella, jonka jälkeen osallistuja saa ensiaputodistuksen kolmeksi vuodeksi.

HIFK-gymnastics

KIINTEISTÖMEDIA

Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava sisältötalo jo vuodesta 1923, jonka tunnettuihin tuotteisiin kuuluu esimerkiksi koko kiinteistöalan tuntema Kiinteistölehti. Korkea laatu ei tarkoita korkeaa hintaa yksittäin tilatun ensiapukurssinkaan kohdalla. Toteutimme Kiinteistömedialle yksittäisen hätäensiapukoulutuksen heidän tiloissaan painottaen käytännönharjoitteita.

”Kysyimme tarjousta ea-kurssista muutamilta tahoilta. Uskalla Auttaa Oy vaikutti edulliselta ja tarpeisiimme sopivalta. Saimme työpaikallemme ensihoidossa työskentelevän alansa asiantuntijan, joka piti meille käytännönläheisen ja innostavan koulutuksen. Olimme hyvin tyytyväisiä koulutuksen antiin.” Mirva Brola, Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä

www.kiinteistomedia.fi

Tuorilan VPK

Tuorilan VPK ry on Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen alueella toimiva sopimuspalokunta, joka osallistuu alueella tapahtuvaan pelastus- ja ensivastetoimintaan. Uskalla Auttaa Oy:n kouluttajilta löytyy poikkeuksellisen vahvaa taustaa pelastuslaitosten ensihoidosta, jonka vuoksi valikoidumme kouluttamaan heille ensiaputaitoja. Tuorilan VPK hyödynsi yhdistelmäkoulutustamme siten, että he suorittivat tavallisen maallikoillekin tarkoitetun hätäensiapukurssimme verkkokurssina, jonka lisäksi kävimme vetämässä heille lähitoteutuksena käytännönharjoituspäivän. Lähitoteutuksessa harjoiteltiin mm. ammattilaisten hoitoelvytystä, potilaan tukemista tyhjiöpatjalle ja potilaan tutkimista. Koulutus sai erityisesti kiitosta laadukkuudesta ja innostavuudesta, kertoo koulutuksen tilannut Jussi Sintonen, joka toimii itsekin ammattipalomiehenä. 

Tuorilan VPK:n kouluttaminen kertoo siitä, kuinka Uskalla Auttaa Oy:n kouluttajien ja verkkokurssien laatu on riittävä myös alan ammattilaisille. Tuorilan VPK:n lisäksi koulutamme myös paljon muita Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia jatkuvasti.

www.tuorilanvpk.fi

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

Googlen julkisissa arvioissa arvosanamme on 4,9/5.

google

Mielenkiintoisesti erilainen lähestymistapa ensiapuun. Tykkäsin kattavista anatomiaosuuksista kaikilla osa-alueilla. Videoesimerkit ovat konkreettisia. Mukavaa vaihtelua useiden spr-kurssien jälkeen.

google

Erinomaiset videot, kivasti toteutettu, mukavaa, kun kurssin sai toteuttaa omassa aikataulussa ja osissa. Materiaali helposti haltuun otettava, selkeät sivut.

Katja Farin 17.12.2022
google

Todella innostava ja kiinnostava! Tosi hyvin kuvatut videot, selvästi kurssin sisältö on tekijöille tärkeä. Ei yhtään liian tylsä tai luentomainen. Suosittelen!

Nora Jouini 14.12.2022
google

Tero Räty oli asiallinen kouluttaja. Tavoitteet korkealla.

google

Todella hyvä ja selkeä kurssi ja innostavalla tavalla esitetty asiat. Suosittelen!

google

Erittäin hyvä ja laaja kurssi. Videot kivasti tehty!

google

Hyvin teoriaa ja käytäntöä 👍

google

Ea koulutus oli hyvä. Vetäjä oli ammattitaitoinen ja selkeästi kertoi asiansisällöistä.

google

Kiitos hyvästä perusteellisesta koulutuksesta. Antoisat ja tärkeät päivät. Kertaus on aina opintojen äiti!

google

Erittäin selkeä, innostava ja informatiivinen ensiapukurssi. Suosittelen lämpöisesti.

google

Hieno ja kattava kurssi!

google

Hyvä kurssi tärkeää tietoa. Vetäjä oli hyvä.

google

Erittäin hyvin toteutettu koulutus ja selkeät ohjeet vaiheittain kurssin suorittamiseksi. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille kursseja tarvitseville ihmisille.

petri Heino 29.11.2022
google

Ammattilaiset kurssin vetäjät, osaavat asiansa😊

Tarja Lahti 28.11.2022
google

Hyvä, selkeä ja hyödyllinen!

google

Oli kyllä hyvä kurssi. Kurssissa oli sisältöä juuri sopivasti ja pääpaino oli kriittisissä toimenpiteissä. Sisältö oli helppo sisäistää. Uskon kurssin lisänneen valmiuksia toimia onnettomuuksissa sekä hätätapauksissa.

google

Suosittelen !!!

google

Hyvä kurssi

Paska Juttu 17.11.2022
google

MAHTAVA

Gege Ivanov 17.11.2022
google

Erittäin hyvä kurssi. Pystyi tekemään itselle sopivassa aikataulussa. Opin varmasti nyt enemmän verkkokurssilla kuin aiemmin työpaikoilla läsnäolokurssilla. Asiantuntevat ja innostavat opettajat.

Pia Sirviö 16.11.2022
google

Koulussa saatu opetus 5/5 työssä tarvitsee perehtyä lisää

google

Mukava ja kiinnostava, aika meni nopeasti, sain paljon uusija tietoja

google

Hyvä kokonaisuus,paljon tärkeää tietoa ja käytännössä oppimimista.

google

Hyvä koulussa ja kiitos

google

Monipuolinen ja hyvä kurssi.

Anu Jii 8.11.2022
google

Oli tärkeä päivät! Osan ennemmän , toivon että autan tarvittaessa

google

Hava

google

Ihan loistava koulutus! Ja kouluttaja kiitos 😊

google

Tosi mukaansatempaavasti ja erittäin asiallista sisältöä. 8 tuntia meni leppoisasti, kiitos! 😊

google

Mahtava kurssi ja mahtava vetäjä Pete! 8h meni ihan hujauksessa 😊💪🏻

google

Mielenkiintoinen ja täydentävä kurssi! Kyllä Peteä jaksoi kuunnella 8 tuntia. Vitsejä riitti piristämään asian joukossa!

google

Erittäin hyvä kouluttaja, vaikka 8 tuntia on pitkä aika, se meni kuin siivillä

google

Ammattitaidolla valmistettu kokonaisuus. Puhujat osasivat selkeyttää asiat mieleenpainuviksi ja kokonaisuudet rakennettu helpoiksi sisäistää. Kiitos

google

Hätäensiapu-kurssi oli innostava ja kattava. Kiitos Marko hyvästä koulutuksesta!

Sami Sipilä 29.10.2022
google

Kurssi oli mainio. Verkossa omaan tahtiin etukäteen opiskeltava teoria ja erikseen pidetty käytännön päivä ovat hyvä lähtökohta. Molemmat osuudet oli toteutettu kaikin puolin mainiosti.

Keijo Harju 28.10.2022
google

Hyvä kurssi

google

Kolmas ja paras EA koulutus👍

google

Hyvin pidetty kurssi teoria ja käytäntöosuudet täydensi hyvin toisiaan.

google

Hyvä kokonaisuus! Selkeä kouluttaja, sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännönharjotuksia.

Milka Hasa 26.10.2022
google

Hyvä vetäjä Hätäensiapu koulutuksessa, osasi asiansa ja esiintyi edukseen ja piti mielenkiintoa yllä.

google

Hyvä ja selkeä koulutus, kiitos! EA-taidot pitäisi kuulua jo perusopetuksen.

google

Upea ensiapukurssi, täynnä paljon tietoa ja esimerkkejä siitä, miten tilanne voi syntyä. Videot ja selitykset olivat selkeitä ja käytännöllisiä. Suosittelen ehdottomasti😊👍

google

Todella helppo käyttää ja hyvin toimi kaikki teknisiin seikkoihin liittyvät asiat. Selkeät ja innostavat videot sekä kouluttajat. Vakavaa asiaa opetetaan, mutta ei synkistelemällä, vaan sopivasti huumoria. Pidin todella. Hyvin toimii tämä koulutus verkossa ja hyvin motivoitiin harjoituksiin.

Niina Finell 22.10.2022
google

Kiitos hyvistä videoista. Todella mahtavasti tiivistetty asia lyhyisiin mielenkiintoisiin videoihin. Välikysymykset oli opettavaisia

Satu Huhtala 17.10.2022
google

Todella mielenkiintoinen kurssi

google

I participated in a first aid training focused on children. The instructor was someone with real work experience and also with family so he was able to give us very relevant information. It was interactive all the time, we got answers to all our questions even if we asked repeatedly the same questions. We were practicing as much as we needed and the instructor was assisting the whole time. The communication was very good. I also communicated with the CEO and both, the instructor and the CEO, were very kind, helpful and professional people. I recommend and trust this company.

google

Hyvin toteutettu ensiavun verkkokurssi.

google

Mahtava kurssi oli ja kouluttajat todella viihdyttävää kuunneltavaa...ei ollenkaan semmoista tavanomaista puuduttavaa luennointia...suosittelen vahvasti!

google

Todella hyvä kurssi. Sopii erittäin hyvin nykyisen kiireiseen työelämään, kun voi tehdä silloin kun on itsellä sopivaa aikaa. Olen moneen kertaan ehtinyt osallistua perinteisiin kursseihin enkä usko että koskaan palaan niihin. Jatkossa varmasti verkkoversio on valintani. Kiitos.

google

Selkeä koulutus