Referenssit & Asiakaskokemukset

LUONA

Luona kehittää yhteiskunnallisesti vaikuttavia toimintatapoja soten etulinjaan. Luonassa työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakasohjauksen ammattilaista, jotka auttavat ratkaisemaan terveydenhuollon, sosiaalitoimen ja ikäihmisten hoidon haasteita.

Luona kilpailutti ensiapukoulutusten järjestämisen vuoden 2022 aikana, ja Uskalla Auttaa tarjosi kokonaisuuden kannalla parhaimman ratkaisun. Aiempien lähikoulutusten sijaan jo toistasataa Luonalaista on suorittanut Uskalla Auttaa Oy:n ensiavun yhdistelmäkoulutuksia. Yhdistelmäkoulutuksissa teoriat opiskellaan verkkokursseina ja lähikoulutuksessa harjoitellaan käytännön asioita. Luonalaiset ovat olleet yhdistelmäkoulutuksiimme tyytyväisiä ja kokeneet sen mielekkäänä. 

”Tuore palaute kertoo, että verkko-osio on toteutettu laadukkaasti ja erityisesti verkkokurssin videoista on tykätty. Lähipäivä on myös koettu hyväksi ja sillä on saavutettu yhteenkuuluvuuden tunnetta, kun on päästy yhdessä tekemään. Uskon, että tällä koulutusmallilla olemme saaneet kustannussäästöjä, mutta ennen kaikkea luonalaiset ovat viihtyneet ja oppiminen on ollut parempaa.” Jaana Viljakainen, kehityspäällikkö, Luona Oy

www.luona.fi

HARVIA

Sauna- ja kylpyläyhtiö Harvia on varmasti jokaisen suomalaisen tuntema yhtiö, joka työllistää yli 800 henkilöä.

Harvia ei tingi tuotteidensa tai palveluidensa laadusta ja odottaa samaa myös yhteistyökumppaneiltaan. Harvian arvojen mukaisesti vastuullisuus on läsnä myös ensiapukoulutusten järjestämisessä osana työturvallisuuden parantamista. Harvialla ei mennä minimien mukaisesti siitä mistä aita on matalin, vaan halutaan, että kaikilla työntekijöillä on oikeasti riittävät tietotaidot myös toisten auttamiseen.

Harvia on valinnut meidät kouluttajaksi juurikin koulutusten korkean laadun vuoksi ja järjestämme Harvialle vuosittain useita ensiapukoulutuksia. Laadukas yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

www.harvia.fi

RENEVO

Renevo 2012 vuonna perustettu rakennusalan urakointiyritys, joka on lyhyessä ajassa kasvanut yli 100 rakennusalan ammattilaisen kokoiseksi yritykseksi. Renevo on korjausrakentamisen ammattilainen, jossa laadun takaavat ihmiset, joilla on taito ja tahto tehdä asiat hyvin. Renevo huolehtii työntekijöiden ensiapuvalmiuksista kouluttamalla jatkuvasti henkilöstöään. Koulutuksen osalta on tärkeää, että koulutettavat pystyvät keskittymään opetussisältöön ja opiskelemaan omien aikataulujen mukaisesti, jolloin oppiminen on parempaa.

Uskalla Auttaa Oy:n ensiavun verkkokurssit ovat olleet Renevolle loistava ratkaisu. Verkkokurssien laatu on erinomainen ja ensiapupätevyydet pysyvät jatkuvasti voimassa, kun henkilöstöä pystytään kouluttamaan joustavin aikatauluin. Renevo aikoo jatkossakin käyttää Uskalla Auttaa Oy:n palveluita.

www.renevo.fi

HIFK GYMNASTICS

HIFK Gymnasticsin toiminnanjohtaja Hannu Sipilä pitää välttämättömänä, että kaikki HIFK Gymnasticsin valmentajat ja tuntiohjaajat osaavat tarvittaessa antaa ensiapua.

HIFK Gymnastics koulutti ensiapuvalmiuksia yhteistyössä Uskalla Auttaa Oy:n kanssa yli 50 valmentajalle ja tuntiohjaajalle. Näin laajan joukon kouluttaminen onnistui Liikunta-alan hätäensiapukurssilla, jonka jokainen osallistuja pystyi suorittamaan osissa verkkokoulutuksena omien aikataulujensa mukaan.

Liikunta-alalle suunnatun hätäensiapukurssin tärkeimpänä tavoitteena on, että kävijä oppii tunnistamaan erilaisia hätätilanteita ja osaa aloittaa oikeat toimenpiteet ennen ensihoidon saapumista paikalle. Kurssilla käydään läpi myös tyypillisiä vammoja liikunta-alalla ja niiden hoitamista. Osaaminen testataan loppukokeella, jonka jälkeen osallistuja saa ensiaputodistuksen kolmeksi vuodeksi.

HIFK-gymnastics

KIINTEISTÖMEDIA

Kiinteistömedia on kiinteistöalan johtava sisältötalo jo vuodesta 1923, jonka tunnettuihin tuotteisiin kuuluu esimerkiksi koko kiinteistöalan tuntema Kiinteistölehti. Korkea laatu ei tarkoita korkeaa hintaa yksittäin tilatun ensiapukurssinkaan kohdalla. Toteutimme Kiinteistömedialle yksittäisen hätäensiapukoulutuksen heidän tiloissaan painottaen käytännönharjoitteita.

”Kysyimme tarjousta ea-kurssista muutamilta tahoilta. Uskalla Auttaa Oy vaikutti edulliselta ja tarpeisiimme sopivalta. Saimme työpaikallemme ensihoidossa työskentelevän alansa asiantuntijan, joka piti meille käytännönläheisen ja innostavan koulutuksen. Olimme hyvin tyytyväisiä koulutuksen antiin.” Mirva Brola, Suomen Kiinteistölehden toimituspäällikkönä

www.kiinteistomedia.fi

Tuorilan VPK

Tuorilan VPK ry on Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen alueella toimiva sopimuspalokunta, joka osallistuu alueella tapahtuvaan pelastus- ja ensivastetoimintaan. Uskalla Auttaa Oy:n kouluttajilta löytyy poikkeuksellisen vahvaa taustaa pelastuslaitosten ensihoidosta, jonka vuoksi valikoidumme kouluttamaan heille ensiaputaitoja. Tuorilan VPK hyödynsi yhdistelmäkoulutustamme siten, että he suorittivat tavallisen maallikoillekin tarkoitetun hätäensiapukurssimme verkkokurssina, jonka lisäksi kävimme vetämässä heille lähitoteutuksena käytännönharjoituspäivän. Lähitoteutuksessa harjoiteltiin mm. ammattilaisten hoitoelvytystä, potilaan tukemista tyhjiöpatjalle ja potilaan tutkimista. Koulutus sai erityisesti kiitosta laadukkuudesta ja innostavuudesta, kertoo koulutuksen tilannut Jussi Sintonen, joka toimii itsekin ammattipalomiehenä. 

Tuorilan VPK:n kouluttaminen kertoo siitä, kuinka Uskalla Auttaa Oy:n kouluttajien ja verkkokurssien laatu on riittävä myös alan ammattilaisille. Tuorilan VPK:n lisäksi koulutamme myös paljon muita Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia jatkuvasti.

www.tuorilanvpk.fi

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

Googlen julkisissa arvioissa arvosanamme on 4,9/5.

Heini Aaltonen
2.4.2024

Hyvä ja tarpeellinen koulutus. Vetäjä oli hyvä.

Miimu Nummelin
2.4.2024

Perusteellinen ja tehokas kertaus ensiapuun.

Linda Hellen
31.3.2024

Kiitos hyvästä EA kurssista. Kurssin suorittaminen oli yksinkertaista ja tietoa tuli selkeästi ja tarpeeksi. Hyvää oli myös se, että pystyi tekemään palanen kerrallaan....

Päivi Koskela
29.3.2024

Erittäin perinpohjainen, hyvä ja kattava kurssi. Vaati keskittymistä ja paneutumista. Täyttä asiaa 16 tuntia - ei ylimääräisiä keskusteluja joita lähiopetus ryhmissä syntyy. Suosittelen.

Marko Haimilahti
27.3.2024

Hyvä, kattava ja jouhevasti verkossa suoritettava ensiapukurssi. Kouluttajat hoitavat hommansa ammattitaidolla ja hyvällä meiningillä.

Sari Kosonen
26.3.2024

Kiinnostavasti toteutettu kurssi.

Arja Marttila
26.3.2024

Paras ea-koulutus mihin osallistunut (eikä ole ainoa 😅) 👌🙏

pauli linkoranta
16.3.2024

Oli kyllä todella hyvä kurssi, ja helposti tehtävä, jonka tein netissä. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Nestori Liski
12.3.2024

Kurssi oli mielenkiintoinen ja koulutustyyli oli selkeä.

Matias Mustonen
12.3.2024

laadukas opetus

Mirko Salo
6.3.2024

EA1 webinaari oli hyvä. Ei tarvinnut jumittaa koulun penkillä 2 päivää. Suosittelen.

Kerttu Tammela
4.3.2024

Asiantunteva ja osaava kouluttaja.