Yhdistä koulutuksiamme

Hyödynnä tehokkaasti aikaa ja resursseja yhdistämällä koulutuksiamme. USEAN Koulutuksen harjoitusosuudet voidaan järjestää samana päivänä koko henkilökunnallesi, mikä tuo merkittäviä säästöjä aikatauluun ja henkilöstöresursseihin.
Yhdistämisen vapaus

Räätälöity koulutuskokonaisuus teidän ehdoillanne

Optimoi koulutuksesi joustavasti: suorita teoriaosuudet etukäteen verkossa ja yhdistä käytännön harjoitukset tiiviisti samaan päivään. Tämä mahdollistaa esimerkiksi ensiavun peruskurssin ja alkusammutuskoulutusten tehokkaan läpikäynnin yhdessä päivässä, säästäen aikaa ja tehostaen oppimista.

Näin helppoa se on:

1

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ

Kerro meille koulutustarpeesi ja toiveesi toteutuksesta.

2

KOULUTUKSEN SUUNNITTELU

Räätälöimme tehokkaan koulutuskokonaisuuden juuri teidän tarpeisiinne – säästäen aikaa ja kustannuksia, samalla varmistaen laadukkaan ja tuloksellisen oppimiskokemuksen.

3

KOULUTUKSEN TOTEUTUS

Teoria verkossa etukäteen ja käytännön harjoitukset yhteen päivään. Tehosta näin henkilökuntasi aikaa ja vähennä koulutuspäiviä. Lyhyet koulutukset voidaan hoitaa kokonaisuudessaan saman päivän aikana.


Järjestetäänkö teilläkin vielä ensiapu-, alkusammutus- ja poistumisharjoitukset erikseen?

Uudista koulutusstrategianne ja siirtykää nykyaikaan innovatiivisten koulutusratkaisuidemme avulla. Me yhdistämme nämä koulutukset yhdeksi tehokkaaksi oppimiskokemukseksi, joka säästää resurssejanne ja syventää henkilöstönne taitoja. Tarjoamme joustavuutta teoriaosuuksien suorittamiseen verkossa, mikä mahdollistaa käytännön harjoitusten keskittämisen yhteen, toiminnantäyteiseen päivään.

Mitä koulutuksia teillä järjestetään? Kerro meille tarpeenne, niin me rakennamme teille taatusti aiempaa edullisemman ja innostavamman kokonaisratkaisun!

Yhdistä vapaasti

Näin olemme jo räätälöineet koulutusratkaisuja asiakkaillemme

Hätäensiapu + alkusammutuskoulutus

Koe tehokkuuden ja oppimisen yhdistelmä: Meidän suosituin pakettimme yhdistää hätäensiapukurssin ja alkusammutuskoulutuksen yhdeksi intensiiviseksi päiväksi. Verkkokurssien ansiosta teoriaosuudet voi suorittaa etukäteen, mahdollistaen käytännön harjoitukset vain kolmessa tunnissa. Verkkokurssiemme avulla hätäensiapukurssin sijaan voidaan suorittaa laajempi ensiavun peruskurssimme ilman lähikoulutusosuuden lisäämistä.

Paloturvallisuuskoulutus

Modernisoi turvallisuuskoulutuksesi yhdistämällä alkusammutuskoulutus ja lakisääteinen pelastussuunnitelman käsittely yhdeksi tehokkaaksi paloturvallisuuskoulutukseksi.

Aloita päivä turvallisuuskävelyllä, johon integroidaan pelastussuunnitelman läpikäynti työpaikanne erityispiirteet huomioiden, ja päätä päivä alkusammutusharjoitukseen, jossa jokainen osallistuja pääsee sammuttamaan alkupalon. Tämä puolen päivän koulutus, jota asiakkaamme kutsuvat ‘paloturvallisuuskoulutukseksi’, on suunniteltu optimoimaan aikaanne ja parantamaan turvallisuusosaamista kustannustehokkaasti.

Alkusammutuskoulutus + poistumisharjoitus

Tehosta henkilökuntasi koulutusta ja säästä merkittävästi kustannuksissa yhdistämällä alkusammutuskoulutus ja poistumisharjoitukset samalle päivälle. Tämä tehokas yhdistelmä vie aikaa vain puolikkaan päivän verran, mahdollistaen myös ensiapukoulutuksen käytännönharjoitteiden lisäämisen ohjelmaan – kaikki sujuvasti ja vaivattomasti yhdessä paketissa.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous