Defibrillaattori

Tilaa defibrillaattori (sydäniskuri, deffa) meiltä ja saat samalla akuutti- ja ensihoidon ammattilaisten tuen käyttöönottoon. Elvytyksessä jokainen sekunti on arvokas ja ammattilaisemme ovat valinneet lukuisten eri mallien joukosta helppokäyttöisimmät ja kustannuksiltaan järkevimmät defibrillaattorit valikoimaamme.

Valikoimastamme löydät seuraavat defibrillaattorit*

*Defibrillaattori on lääkinnällinen laite. Defibrillaattoria hankkiessa konstultoi aina asiantuntijatahoamme.

Asiantuntija käytettävissä

Tarvitsetko apua teille sopivan defibrillaattorin valinnassa tai opetusta laitteen käytössä?

Defibrillaattorin käyttö

Defibrillaattorin tarkoituksena on poistaa sydämestä haitallinen sähköinen toimintahäiriö (rytmihäiriö), joka estää sydämen käynnistymisen ja järkevän mekaanisen supistumisen sekä laajenemisen.

Defibrillaattori käynnistetään virtanappia painamalla, jonka jälkeen laite ohjeistaa käyttäjäänsä. Defibrillaattorin elektrodit tulisi sijoittaa siten, että sydän jää elektrodien väliin. Toinen elektrodeista tulisi sijoittaa elottoman ihmisen oikean solisluun alle ja toinen noin kämmenen mitta vasemmassa kainalosta alaspäin keskikainalolinjaan.

Opetusvideo: Kammiovärinä ja defibrillaattori elvytyksessä

Harkitsetko defibrillaattorin hankintaa?

Ensihoidon ammattilaisten vinkit:


Valitsemamme defibrillaattorit noudattavat kaikki edellä mainittuja käytänteitä. Kaikki defibrillaattorimme ovat kustannuksiltaan edullisia, yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä, puoliautomaattisia, sekä saat niihin aina oston yhteydessä ammattilaistemme tuon käyttöönottoon.

Reanibex 100 defibrillaattori

Puoli-automaattinen

Helposti mukana kulkeva Reanibex 100 on käyttäjäystävällinen defibrillaattori, jolla maallikotkin pystyvät aloittamaan tehokkaan elvytyksen nopeasti. Myös lapsen elvytys onnistuu ilman elektrodien vaihtoa.

Reanibex 100 defibrilaattoria on saatavilla kauttamme myös täysin automaattisena, mutta suosittelemme aina ensisijaisesti puoli-automaattista maallikkokäyttöön.

Reanibex 100 sydäniskuri
Reanibex 100 / 1490,00€ (+alv)

Tilaukset ja lisätiedustelut puhelimitse tai yhteydenoton kautta.

Reanibex 100 sydäniskuri
HeartSine 350 / 1350,00€ (+alv)

Tilaukset ja lisätiedustelut puhelimitse tai yhteydenoton kautta.

HeartSine 350 defibrillaattori

Puoli-automaattinen

HeartSine 350 on puoli-automaattinen defibrillaattori, joka kulkee kokonsa puolesta helposti mukana. Maallikon onnistuu aloittaa elvytys nopeasti ja tehokkaasti. Lapsen elvytys onnistuu vaihdettavilla elektrodeilla.

HeartSine defibrilaattoreita on saatavilla kauttamme myös täysin automaattisena, mutta suosittelemme aina ensisijaisesti puoli-automaattista maallikkokäyttöön.


Ota yhteyttä


Haluatko laadukkaan defibrillaattorin ammattilaisen tuella? Pyydä tarjous tai soita suoraan Markolle.

Marko Ahtonen
Asiakkuus- ja myyntijohtaja


marko(at)uskallaauttaa.fi
09 4245 4604