Ensiavun jatkokurssi verkkokurssina

Nyt voit suorittaa myös Ensiavun jatkokurssin verkossa! Verkkokurssimme sisältää myös käytännön harjoituksia, jotka voi suorittaa itsenäisesti. Verkkokurssin suoritettua saat ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme (3) vuotta.

https://tyosuojelu.fi

Uudistus ensiapukoulutusten nimissä

Työsuojeluhallinto, Kela, Traficom, Tukes, Opetushallitus ja muut viranomaistahot selkeyttävät ensiapukoulutusten yhteydessä käytettäviä nimityksiä. Jatkossa ensiapukoulutuksista käytetään kirjainyhdistelmien sijaan nimityksiä Hätäensiapukurssi, Ensiavun peruskurssi, Ensiavun kertauskurssi ja Ensiavun jatkokurssi. Uskalla Auttaa Oy:n ensiapukurssien nimet on muutettu vastaamaan Työsuojeluhallinnon uusia ohjeistuksia.

Lue lisää työsuojeluhallinnon uusista ohjeistuksista.

Uskalla Auttaa ensiapukoulutukset:

Ensiavun jatkokurssi

Verkkokurssimme on markkinoiden ensimmäinen, laajin ja toistaiseksi ainoa verkossa suoritettava Ensiavun jatkokurssi, joka vastaa sekä sisällöltään, että todelliselta kestoltaan Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistusta. Markkinoiden joustavin ja kustannustehokkain tapa suorittaa Ensiavun jatkokurssi. Voidaksesi suorittaa Ensiavun jatkokurssin, tulee sinulla olla voimassa oleva Ensiavun peruskurssin pätevyys, josta sinun tulee ladata kuva verkkokurssin alussa.

Kesto: n. 16 tuntia
Ensiaputodistus: Kyllä, voimassa 3 vuotta
Suoritusmuoto: Verkkokurssi, omassa tahdissa

Verkkokurssin voi suorittaa omien aikataulujen mukaisesti osissa niin puhelimella, tabletilla kuin koneellakin. Todistuksen saat ladattua heti kurssin suorittamisen jälkeen.

Verkkokurssin voi aloittaa heti oston jälkeen

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

Googlen julkisissa arvioissa arvosanamme on 4,8/5.

google

Hyvä ja tarpeellinen koulutus. Vetäjä oli hyvä.

google

Perusteellinen ja tehokas kertaus ensiapuun.

google

Kiitos hyvästä EA kurssista. Kurssin suorittaminen oli yksinkertaista ja tietoa tuli selkeästi ja tarpeeksi. Hyvää oli myös se, että pystyi tekemään palanen kerrallaan....

google

Erittäin perinpohjainen, hyvä ja kattava kurssi. Vaati keskittymistä ja paneutumista. Täyttä asiaa 16 tuntia - ei ylimääräisiä keskusteluja joita lähiopetus ryhmissä syntyy. Suosittelen.

google

Hyvä, kattava ja jouhevasti verkossa suoritettava ensiapukurssi. Kouluttajat hoitavat hommansa ammattitaidolla ja hyvällä meiningillä.

google

Kiinnostavasti toteutettu kurssi.

google

Paras ea-koulutus mihin osallistunut (eikä ole ainoa 😅) 👌🙏

google

Oli kyllä todella hyvä kurssi, ja helposti tehtävä, jonka tein netissä. Suosittelen lämpimästi kaikille.

google

Kurssi oli mielenkiintoinen ja koulutustyyli oli selkeä.

google

laadukas opetus

google

Asiantunteva ja osaava kouluttaja.

google

Verkkokurssi, Ensiavun peruskurssi 16 h. Erittäin hyvät ja mielenkiintoiset videot tässä verkkokurssissa. Tulossa vielä lähipäivä.

google

Erittäin hyvä, selkeä esitys. Koulutus antoi uutta, ajantasaista tietoa ja kertasi vanhaa.

outimaria 29.2.2024
google

Erittäin hyvä esitys

google

Hyvä, selkeä koulutus. Hyvät harjoitteet.

SN 26.2.2024
google

Virkistävä toteutus Ensiavun peruskurssista, kiitos!

google

Kurssi oli todella hyvin toteutettu ja kouluttajat ammattitaitoisia.

google

Selkeät, havainnollistavat, ammattimaiset ja mukaan tempaavat videot sekä materiaalit! Lisäksi kyselyt lopussa tukevat oppimista myös hauskalla tavalla.

google

Hyvä käytännönläheinen koulutus

Kiia Vahla 21.2.2024
google

Hyvä ja selkeä koulutus

google

Hyvä koulutus. Kiva, että käytännön harjoittelua reilusti.

google

Hyvät selkeät videot ja ohjeet. Myös testit ja lopputesti olivat hyvä kertaus oppeihin.

google

Tein ensimmäistä kertaa kurssin nettiversiona.Tykkäsin kovasti:)Selkeät opetusvideot ja ohjeet.Palvelu ihan pro!

google

erittäin ammattitaitoiset kouluttajat. asiaa oli tosi paljon, mutta se esitettiin, että maallikkokin ymmärsi

google

Komia koulutus.

google

Erittäin hyvä kouluttaja, piti todella kiintoisana koulutuksen. Suosittelen

google

Mielenkiintoinen päivä

google

Kovin raskas ja vaativa kurssi. ei pystynyt kelaamaan videoita 😀

google

Kurssi oli monipuolinen ja kivasti osiin jaettu. Pidin myös esitys tavasta.

google

Erittäin toimiva kokonaisuus ja hyvä tietopaketti! Oli tosi mukava käydä teoria verkossa kaikessa rauhassa läpi omaan tahtiin. Erityisesti pidin videoista. Asioiden kertominen oli mukavalla tavalla rentoa ja silti asiallista. Lähiopiskelupäivässä sain runsaasti käytännön harjoitusta. Opettaja oli loistava myös siellä. Suosittelen!

S Haataja 30.1.2024
google

Todella laadukas koulutus. Sain uutta tietoa, vaikka olen käynyt ennenkin vastaavilla kursseilla muualla. Opettajat ja avustajat laittoivat itsensä hienosti likoon videoilla, kurssia oli helppoa ja mielenkiintoista seurata. Sain tiivistetysti kaiken tarpeellisen tiedon! Suuret kiitokset.

google

Todella hyvä ja kätevä toteutus. Toimii hyvin näin, kun useamman kerran ea:n suorittanut.

google

Verkkokurssi oli helppo ja selkeä toteuttaa kotona. Kouluttajat ovat selvästi alan ammattilaisia. Valitsin tämän, koska en löytänyt sopivaa viikonloppuna käytävää lähikurssia.

google

Vetäjä oli hyvä ja täysi 10 pistettä.

google

Innostava ja asiaan aidosti perehdyttävä sisältö. Vakavia aiheita, mutta positiivisella otteella toteutettu kokonaisuus. Aitoon elämään sidotut esimerkkitapaukset ja realistinen ote tilanteisiin. Kattava sisältö. Suosittelen lämpimästi kaikille osallistumaan ja päivittämään ensiaputietoutta. Kiitos.

google

kurssi meni hyvin pätkissä kun työn tauoilla kävi osioita läpi. Eli ei tarvinnut olla pois tehokkaasta työstä.

google

Selkeä ja monipuolinen kurssi. Sisältö käytiin arjen ympäristössä arkisten esimerkkien kautta. Ammattitaitoiset ja mukavat kouluttajat. Suosittelen!

google

Mielenkiintoinen ja selkeä kokonaisuus. Neljän tunnin EA-koulutus sujui verkossa todella näppärästi, kiitos! 🌟

google

Olin hätäensiapu 8h koulutuksessa ja kaikki oli selkeää ja päivä meni rennosti 🙂

google

Se oli hyödyllinen kurssi, joka käsitteli kaikki ensiapuasiat yksinkertaisilla ja yksityiskohtaisilla selityksillä. Oli hieno kurssi, kiitos

google

Verkkokurssimateriaali on hyvä sekä selkeä ja eteneminen on tehty helpoksi hienon pohjustuksen saattelemana. Opiskelutilanne on suunniteltu mielenkiintoiseksi ja intensiiviseksi. Videotklipit toimivat hyvänä esipuheena eri osa-alueisiin. Kaikin puolin positiivinen kokemus. Hyvää ja tärkeää työtä teette, kiitos.

Juha Alenius 12.12.2023

Verkkokurssit yrityksille ja yhteisöille

Verkkokurssimme avulla organisaation henkilöstön kouluttaminen on helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Mikä parasta, niin myös oppimistulokset ovat perinteistä koulutusta parempia.

Teimme koulutusten järjestämisestä helppoa ja yksinkertaista. Organisaationne pääkäyttäjä pystyy helposti jakamaan suoritusoikeuksia, seuraamaan edistymistä ja ensiaputodistukset tulevat kätevästi yhteen paikkaan ladattavaksi.

Katso esitteestä lisää verkkokurssiemme ryhmähinnoittelusta ja muista eduista organisaatiollenne.

Näin verkkokurssimme palvelevat organisaatioita

Lisätietoja Ensiavun jatkokurssista
Avaa klikkaamalla + merkkiä.

  • Verkkokurssi on tarkoitettu työpaikoille, joissa tapaturman vaara on ilmeinen tai erityinen. Yleensä työterveyshuolto on määritellyt tarpeet Ensiavun jatkokurssille tai alan etujärjestöt vaativat jäseniltään kyseistä pätevyyttä ottaen huomioon työn luonteen.
  • Verkkokurssille voit osallistua vain jos sinulta löytyy voimassa oleva Ensiavun peruskurssin pätevyys. Ensiavun peruskurssin pätevyydestä sinun tulee ladata kuva (kortista tai todistuksesta) verkkokurssin alussa. Ilman todistusta voimassaolevasta Ensiavun peruskurssin pätevyydestä et voi saada Ensiavun jatkokurssin pätevyyttä voimaan.
  • Ensiavun jatkokurssi verkossa sopii niille ammattiryhmille, joille Ensiavun peruskurssi ei anna riittäviä valmiuksia toimia poikkeavissa tilanteissa, kuten; lasten parissa työskentelevät, eräoppaat, laskettelurinteessä työskentelevät.
  • Ensiavun jatkokurssi on vaatimuksena monien alojen tutkinnoissa, sekä tiettyjen viranomaistahojen vaatimuksissa.
  • Ensiavun jatkokurssi verkkokurssina soveltuu niille, jotka haluavat hyvät valmiudet toimia erilaisissa lasten tapaturma -ja sairaskohtaustilanteissa.

Kyllä, meidän verkkokurssimme täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset ja sisältävätkin sen vuoksi mm. käytännön harjoittelua, normaalia laajemmat asiasisällöt sekä ovat kestoltaan riittävän pitkiä.

Uskalla Auttaa Oy:n ensiavun verkkokurssit poikkeavat yleisestä käytännöstä, jossa verkkokurssit saattavat olla lyhennettyjä versioita, jolloin ne eivät täytä välttämättä kaikkia viranomaisvaatimuksia.

Miksi verkkokurssit ovat yleisesti lyhennettyjä versioita?

Ensiapukoulutusalalla verkkokurssien rakentaminen on usein pohjautunut itse lähikoulutuksissa esitettyihin dioihin ja PowerPoint esityksiin. Näin verkkokurssin rakentaminen on suhteellisen edullista, eikä kustannuksia synny uuden sisällön ja videotuotannon rakentamisesta.

Uskalla Auttaa Oy:n verkkokurssit on rakennettu päinvastaisesti ja poikkeuksellisesti juuri opiskelijan, sekä viranomaisvaatimusten lähtökohdista. Olemme tehneet merkittäviä panostuksia verkkokurssien rakentamiseen, jotta ne täyttävät kaikki viranomaisvaatimukset ja ovat opiskelijan/kurssilaisen kannalta mielenkiintoisempia.

Uskalla Auttaa Oy:n verkkokurssi on markkinoiden laajin Ensiavun jatkokurssi sisällöltään, sekä todelliselta kestoltaan. Verkkokurssi on rakennettu Sosiaali ja terveysministeriön ohjeistuksen mukaisesti 16 oppitunnin koulutukseksi (16 x 45min). Kurssin suoritusaika voi vaihdella opiskeljian tahdista riippuen, mutta keskimääräinen suunniteltu kesto on 16 oppituntia. Alta näet kurssimoduulit.

Kurssi sisältö

Laajenna kaikki
Tervetuloa Ensiavun jatkokurssille
Hätäensiavun kertaus
Vammat, onnettomuudet ja tapaturmat – syventävä osio
Lasten ensiavun erityispiirteet
Terveysneuvonta ja hyvinvointi

Verkkokurssilla opiskelu tapahtuu itsenäisesti omaan tahtiin. Asiasisältöjä käsitellään laajemmin kuin lähikoulutuksissa, käytännönharjoitteet toteutetaan ohjeistuksen mukaan itsenäisesti ja oppiminen varmistetaan erilaisilla välikysymyksillä, sekä loppukokeella.

Verkkokurssi suoritetaan kurssialustallamme osoitteessa www.uskallaauttaa.fi/omat-kurssini. Verkkokurssin pääsee aloittamaan välittömästi tilauksen jälkeen henkilökohtaisilla kirjautumistunnuksilla. Eteneminen verkkokurssilla on loogista ja yksinkertaista. Verkkokurssi etenee oppitunneittain, jotka koostuvat videoista, teksteistä, välikysymyksistä ja erilaisista harjoitteista kurssitason mukaan. Verkkokurssi päättyy loppukokeeseen.

Verkkokurssin suoritusoikeus on voimassa kaksi (2) vuotta tilaushetkestä. Verkkokurssi tulee suorittaa kokonaisuudessaan 180 vuorokauden sisällä aloituksesta.

Kahden vuoden kuluttua kaikki kurssin suorittamiseen liittyvät käyttäjätiedot poistetaan automaattisesti kurssialustalta (ml. ensiaputodistustodistus), jotta kurssin uudelleen suorittaminen on mahdollista.

Kaikkien käyttäjien ensiapukurssien valmistumisista viedään erilliseen tietokantaan alla olevat tiedot, jotta verkkokurssiin liittyvien käyttäjätietojen poistuttua voidaan tarvittaessa varmentaa ensiapupätevyyksien voimassaolo:

  • Etunimi
  • Sukunimi
  • Sähköposti
  • Suoritettu verkkokurssi
  • Valmistumisen ajankohta

Ensiaputodistuksemme käyvät sellaisenaan sekä työpaikoille, että julkisyhteisöille. Ensiaputodistus on voimassa kolme (3) vuotta siitä päivämäärästä lähtien, kun olet suorittanut kurssin. Suoritettuasi verkkokurssin pystyt myös lataamaan ensiaputodistuksen itsellesi kurssisivulta. Meillä et joudu koskaan odottelemaan todistuksen saapumista postitse.

Uskalla Auttaa Oy:n virallisissa ensiaputodistuksissa käy aina ilmi koulutuksen kesto, koulutuksen sisältö ja kurssinvetäjänä toimiva vastuuhenkilö. Kaikki ensiapukurssiemme kouluttajat ja verkkokurssiemme vastuuhenkilöt ovat terveydenhuollon ammattilaisia ja täyttävät Sosiaali- ja terveysministeriön asettamat vaatimukset ensiapukouluttajille.

Vaaditaanko työpaikallasi vielä ensiapukorttia ensiaputodistuksen lisäksi?
Meiltä saat aina halutessasi myös ensiapukortin jokaisesta koulutuksestamme. Pyytäessäsi toimitamme ensiapukortin sinulle kirjeitse heti kurssin suorittamisen jälkeen ilman lisämaksuja.