Alkusammutuskoulutus

Kun hätätilanne iskee, alkusammutustaidot voivat pelastaa henkiä ja suojata omaisuutta. Tarjoamme kattavan alkusammutuskoulutuksen, joka varustaa työntekijäsi tärkeillä taidoilla ja tiedoilla hätätilanteiden varalle. Kaikilla kouluttajillamme on useiden vuosien kokemus pelastuslaitoksilta.

Alkusammutuskoulutuksen sisältö:

Alkusammutuskoulus

Alkusammutuskoulutus on kaksiosainen ja se koostuu teoriaosuudesta, sekä käytännönharjoitusosuudesta. Koulutuksen kesto on yhteensä kaksi tuntia.

Teoriaosuus, 1h

  • Perusteet alkusammutuksesta: Tunnista palon alkuvaiheet ja opi alkusammutuksen merkitys.
  • Toiminta tulipalotilanteessa: Opi kuinka toimitaan tehokkaasti ja turvallisesti tulipalon sattuessa.
  • Sammutusvälineiden käyttö: Tutustu erilaisiin sammutusvälineisiin ja niiden oikeaoppiseen käyttöön.

Käytännön harjoittelu, 1h:

  • Käsisammuttimen käyttö
  • Sammutuspeitteen käyttö

Kenelle koulutuksemme on tarkoitettu?

Pelastuslain mukaan rakennuksen omistajan ja haltijan sekä toiminnanharjoittajan on osaltaan varauduttava tulipalojen sammuttamiseen.

Alkusammutuskoulutuksemme on suunnattu kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille. Koulutus on erityisen hyödyllinen aloilla, joilla tulipalon riski on korkeampi, mutta se on tärkeä osa jokaisen työpaikan turvallisuuskulttuuria.

🔥 Luo turvallisempi työympäristö – Alkusammutuskoulutukset räätälöidysti!

Onko teidän yrityksellänne ainutlaatuisia turvallisuustarpeita? Onko toimintaympäristönne normaalista poikkeava? Ei hätää, sillä me räätälöimme alkusammutuskoulutukset juuri teidän ryhmällenne! Meidän kokeneet kouluttajamme suunnittelevat koulutuksen sisällön täydellisesti yhteen sopien teidän toimialanne, työpaikanne olosuhteiden ja mahdollisten tapaturmariskien kanssa.

Joustava ja Kätevä – Alkusammutuskoulutus juuri teidän aikataulunne ja toiveidenne mukaisesti!

Haluatteko koulutuksen teidän toimistollanne, hoivakodissa, päiväkodissa tai tehtaalla? Me järjestämme sen! Voitte valita mieleisenne paikan ja ajankohdan, ja me tuomme asiantuntemuksemme teille – olipa se sitten missä päin Suomea tahansa.

Käytännönläheistä harjoittelua työpaikan ympäristössä

Meidän koulutuksissamme korostetaan käytännön harjoittelua. Järjestämme käytännön harjoittelun aina ulkona, esimerkiksi työpaikkanne parkkipaikalla tai piha-alueella, tarjoten runsaasti tilaa (noin 5 × 10 m) intensiivisiin ja realistisiin harjoituksiin.

Teoriaosuus voidaan halutessanne toteuttaa sisätiloissanne ennen käytännön harjoitteita.

Alkusammutuskoulutus edellisesti ja tehokkaasti!

Meiltä saat alkusammutuskoulutuksen selkeään ja yksinkertaiseen hintaan ilman erillisiä piilo- tai osallistujakuluja. Alkusammutuskoulutus vain 690 € + alv / ryhmä.*

*Alkusammutuskoulutuksen ryhmäkoko 15 henkilöä. Hinta sisältää kaikki koulutukseen liittyvät kulut, kun koulutus järjestetään asiakkaan omissa tiloissa. Mahdolliset lisäkustannukset voivat koostua koulutustilojen järjestelyistä. Lisäksi, mikäli alkusammutuskoulutus järjestetään syrjäisellä alueella, voidaan asiakkaalta veloittaa kohtuulliset matkakustannukset.

Kaikki hintapoikkeamat ilmoitetaan aina ennen tilauksen vahvistamista.

Ota yhteyttä


Haluatko laadukkaan alkusammutuskoulutuksen? Pyydä tarjous tai soita suoraan Markolle.

Marko Ahtonen
Toimitusjohtaja


marko(at)uskallaauttaa.fi
09 4245 4604