Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusehdot
Voimassa 16.5.2018 alkaen

Yleistä
Myyjänä toimii Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy, y‑tunnus 2748010–4. Myymme palveluita sekä tuotteita kuluttajille ja yrityksille Suomeen. Palveluiden ja tuotteiden hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveroa 24%.

Tilaaminen
Tuotteet ja palvelut tilataan internetistä osoitteesta www.uskallaauttaa.fi, sähköpostin välityksellä, puhelimitse asiakaspalvelustamme tai kasvokkain tapahtuvan myynnin pohjalta.

Kaikki kurssivaraukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan varauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Lisäksi asiakkaille lähetetään tekstiviestimuistutus kursseille osallistumisesta. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista varauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksen yhteenvedon ja summan.

Maksutavat
Palvelut, tuotteet ja niiden postikulut maksetaan laskulla, joka lähetetään tilauksen jälkeen sähköpostilla. Yrityksiä varten tarjoamme myös verkkolaskutusmahdollisuuden.

Peruutusehdot
Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Yksityishenkilö voi siirtää ilmoittautumisen toiselle kurssille tai perua sen veloituksetta 2 arkivuorokautta ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % kurssin hinnasta.

Yritysasiakkaiden osalta laskutamme 65 % prosenttia kurssin osallistumismaksusta, jos kurssia ei ole peruttu tai siirretty toiselle 4 arkivuorokautta ennen kurssin alkua.

Jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitamme kaikilta 100 % kurssin hinnasta. Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja veloituksetta.

Tilauskurssien peruuntuessa alle 4 arkivuorokautta ennen sovittua tapahtumaa laskutamme 65 % kurssin hinnasta. Tilauskurssin peruuntuessa samana päivänä laskutamme 100 % hinnasta.

Kurssin peruuntuminen
Kurssin peruuntuessa Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy tiedottaa asiasta osallistujille tai heidän yhteyshenkilöilleen. Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy voi siirtää tai perua avoimen kurssin ilman korvausvelvollisuutta ennen kurssin ajankohtaa. Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy ei ota vastuuta ilmoittautumislomakkeella annetuista virheellisistä tiedoista.

Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy korvaa etukäteen maksetun kurssihinnan takaisin kurssin peruuntuessa, mikäli osallistujan/osallistujien kanssa ei erikseen muuta sovita. Uskalla Auttaa Koulutuspalvelut Oy ei korvaa kurssin peruuntumisesta aiheutunutta muuta haittaa tai kuluja tilaajalle tai osallistujalle.

Vaihto- ja palautusehdot
Yksityishenkilöiden verkkokaupastamme ostettujen tuotteiden kohdalla noudatamme lakisääteistä 14 päivän palautusoikeutta. Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä alkuperäisessä kunnossa pakkauksineen ja muuttumattomana. Palautusoikeus ei koske kurssi-ilmoittautumisia, lahjakortteja tai muuta aineetonta palvelua. Vaihtoa tai palautusta varten pyydämme olemaan yhteydessä ensin asiakaspalveluumme toimisto@uskallaauttaa.fi tai puhelimitse 0102745270.

Referenssilupa
Ellei toisin ole sovittu, Uskalla Auttaa Oy:llä on oikeus käyttää asiakasta referenssinä markkinointimateriaaleissaan, kuten verkkosivustolla tai sosiaalisen median kanavissa.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.