EA1 kurssi verkossa – EA1 verkkokurssi

Nyt voit suorittaa virallisen EA1 kurssin verkossa! EA1 verkkokurssi sisältää myös käytännön harjoituksia, jotka voi suorittaa itsenäisesti. Verkkokurssin suoritettua saat ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme (3) vuotta.

Uskalla Auttaa ensiapukoulutukset:

EA1 verkkokurssi

EA1 verkkokurssimme on markkinoiden laajin ja ainoa verkossa suoritettava ensiavun peruskurssi, joka vastaa sekä sisällöltään, että todelliselta kestoltaan STM:n ohjeistusta ja sisältää myös käytännön harjoitteita. Kurssi soveltuu laajuutensa vuoksi kaikille työpaikoille.

Kesto: n. 16 tuntia
Ensiaputodistus: Kyllä, voimassa 3 vuotta
Suoritusmuoto: Verkkokurssi, omassa tahdissa

EA1 verkkokurssin voi suorittaa omien aikataulujen mukaisesti osissa niin puhelimella, tabletilla kuin koneellakin. Todistuksen saat ladattua heti kurssin suorittamisen jälkeen.

EA1 verkkokurssin voi aloittaa heti oston jälkeen

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

Googlen julkisissa arvioissa arvosanamme on 4,9/5.

google

Suoritin EA1 verkkokurssi, koska minulla oli vaikeuksia saada lähikurssia sopimaan kalenteriin töiden ja asumispaikan suhteen. Verkkokurssi oli positiivinen yllätys. Nettialusta toimi hyvin, kouluttajat olivat selkeitä ja asiantuntevia. Ja mikä tärkeintä kaikki tarpeellinen tuli käytyä läpi ja taas ollaan valmiina auttamaan muita. Kiitos!

google

Mielenkiintoisesti erilainen lähestymistapa ensiapuun. Tykkäsin kattavista anatomiaosuuksista kaikilla osa-alueilla. Videoesimerkit ovat konkreettisia. Mukavaa vaihtelua useiden spr-kurssien jälkeen.

google

Hienosti toteutettu EA1-verkkokurssi. Selkeät videot ja syventävät tekstit sekä paljon toistoa, itse toteutettavia käytännön harjoituksia ja välitenttejä. Toteutustapa sopii hyvin henkilölle, jolla ei ole mahdollisuutta sitoutua kahteen kokonaiseen päivään. Opiskelun voi ajoittaa omaan aikatauluun vaikka tunnin kerrallaan. Tämän vuoksi koin itse oppineeni paremmin kuin livekurssilla, koska pystyin pitämään tauon heti kun tunsin itseni väsyneeksi tai keskittymisen huonoksi. Käytännön harjoitukset pystyi toteuttamaan perheenjäsenten kanssa. Vain elvytysharjoittelu nukella jää verkko-opinnoissa ymmärrettävästi toteutumatta, suosittelen sen osalta selvittämään mahdollisuudet harjoitteluun esim. työpaikalla. Kaiken lisäksi oppimateriaalit ovat käytössä 180 päivää, joten kertaukseen on paljon aikaa. Ehdottomasti suosittelen.

google

Erinomaiset videot, kivasti toteutettu, mukavaa, kun kurssin sai toteuttaa omassa aikataulussa ja osissa. Materiaali helposti haltuun otettava, selkeät sivut.

Katja Farin 17.12.2022
google

Todella innostava ja kiinnostava! Tosi hyvin kuvatut videot, selvästi kurssin sisältö on tekijöille tärkeä. Ei yhtään liian tylsä tai luentomainen. Suosittelen!

Nora Jouini 14.12.2022
google

Tero Räty oli asiallinen kouluttaja. Tavoitteet korkealla.

google

Todella hyvä ja selkeä kurssi ja innostavalla tavalla esitetty asiat. Suosittelen!

google

Erittäin hyvä ja laaja kurssi. Videot kivasti tehty!

google

Hyvin teoriaa ja käytäntöä 👍

google

Ea koulutus oli hyvä. Vetäjä oli ammattitaitoinen ja selkeästi kertoi asiansisällöistä.

google

Kiitos hyvästä perusteellisesta koulutuksesta. Antoisat ja tärkeät päivät. Kertaus on aina opintojen äiti!

google

Erittäin selkeä, innostava ja informatiivinen ensiapukurssi. Suosittelen lämpöisesti.

google

Hieno ja kattava kurssi!

google

Hyvä kurssi tärkeää tietoa. Vetäjä oli hyvä.

google

Erinoimaista koulutusta ea1 kurssin vetäjältä!

google

Erittäin hyvin toteutettu koulutus ja selkeät ohjeet vaiheittain kurssin suorittamiseksi. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille kursseja tarvitseville ihmisille.

petri Heino 29.11.2022
google

Ammattilaiset kurssin vetäjät, osaavat asiansa😊

Tarja Lahti 28.11.2022
google

Hyvä, selkeä ja hyödyllinen!

google

Oli kyllä hyvä kurssi. Kurssissa oli sisältöä juuri sopivasti ja pääpaino oli kriittisissä toimenpiteissä. Sisältö oli helppo sisäistää. Uskon kurssin lisänneen valmiuksia toimia onnettomuuksissa sekä hätätapauksissa.

google

Suosittelen !!!

google

Hyvä kurssi

Paska Juttu 17.11.2022
google

MAHTAVA

Gege Ivanov 17.11.2022
google

Erittäin hyvä kurssi. Pystyi tekemään itselle sopivassa aikataulussa. Opin varmasti nyt enemmän verkkokurssilla kuin aiemmin työpaikoilla läsnäolokurssilla. Asiantuntevat ja innostavat opettajat.

Pia Sirviö 16.11.2022
google

Koulussa saatu opetus 5/5 työssä tarvitsee perehtyä lisää

google

Mukava ja kiinnostava, aika meni nopeasti, sain paljon uusija tietoja

google

Hyvä kokonaisuus,paljon tärkeää tietoa ja käytännössä oppimimista.

google

Hyvä koulussa ja kiitos

google

Monipuolinen ja hyvä kurssi.

Anu Jii 8.11.2022
google

Oli tärkeä päivät! Osan ennemmän , toivon että autan tarvittaessa

google

Hava

google

Ihan loistava koulutus! Ja kouluttaja kiitos 😊

google

Tosi mukaansatempaavasti ja erittäin asiallista sisältöä. 8 tuntia meni leppoisasti, kiitos! 😊

google

Mahtava kurssi ja mahtava vetäjä Pete! 8h meni ihan hujauksessa 😊💪🏻

google

Mielenkiintoinen ja täydentävä kurssi! Kyllä Peteä jaksoi kuunnella 8 tuntia. Vitsejä riitti piristämään asian joukossa!

google

Erittäin hyvä kouluttaja, vaikka 8 tuntia on pitkä aika, se meni kuin siivillä

google

Ammattitaidolla valmistettu kokonaisuus. Puhujat osasivat selkeyttää asiat mieleenpainuviksi ja kokonaisuudet rakennettu helpoiksi sisäistää. Kiitos

google

Hätäensiapu-kurssi oli innostava ja kattava. Kiitos Marko hyvästä koulutuksesta!

Sami Sipilä 29.10.2022
google

Kurssi oli mainio. Verkossa omaan tahtiin etukäteen opiskeltava teoria ja erikseen pidetty käytännön päivä ovat hyvä lähtökohta. Molemmat osuudet oli toteutettu kaikin puolin mainiosti.

Keijo Harju 28.10.2022
google

Hyvä kurssi

google

Kolmas ja paras EA koulutus👍

google

Hyvin pidetty kurssi teoria ja käytäntöosuudet täydensi hyvin toisiaan.

google

Hyvä kokonaisuus! Selkeä kouluttaja, sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännönharjotuksia.

Milka Hasa 26.10.2022
google

Hyvä vetäjä Hätäensiapu koulutuksessa, osasi asiansa ja esiintyi edukseen ja piti mielenkiintoa yllä.

google

Hyvä ja selkeä koulutus, kiitos! EA-taidot pitäisi kuulua jo perusopetuksen.

google

Upea ensiapukurssi, täynnä paljon tietoa ja esimerkkejä siitä, miten tilanne voi syntyä. Videot ja selitykset olivat selkeitä ja käytännöllisiä. Suosittelen ehdottomasti😊👍

google

Todella helppo käyttää ja hyvin toimi kaikki teknisiin seikkoihin liittyvät asiat. Selkeät ja innostavat videot sekä kouluttajat. Vakavaa asiaa opetetaan, mutta ei synkistelemällä, vaan sopivasti huumoria. Pidin todella. Hyvin toimii tämä koulutus verkossa ja hyvin motivoitiin harjoituksiin.

Niina Finell 22.10.2022
google

Kiitos hyvistä videoista. Todella mahtavasti tiivistetty asia lyhyisiin mielenkiintoisiin videoihin. Välikysymykset oli opettavaisia

Satu Huhtala 17.10.2022
google

Todella mielenkiintoinen kurssi

google

I participated in a first aid training focused on children. The instructor was someone with real work experience and also with family so he was able to give us very relevant information. It was interactive all the time, we got answers to all our questions even if we asked repeatedly the same questions. We were practicing as much as we needed and the instructor was assisting the whole time. The communication was very good. I also communicated with the CEO and both, the instructor and the CEO, were very kind, helpful and professional people. I recommend and trust this company.

google

Hyvin toteutettu ensiavun verkkokurssi.

EA1 verkkokurssi yrityksille ja yhteisöille

EA1 verkkokurssimme avulla organisaation henkilöstön kouluttaminen on helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Mikä parasta, niin myös oppimistulokset ovat perinteistä koulutusta parempia.

Teimme koulutusten järjestämisestä helppoa ja yksinkertaista. Organisaationne pääkäyttäjä pystyy helposti jakamaan suoritusoikeuksia, seuraamaan edistymistä ja ensiaputodistukset tulevat kätevästi yhteen paikkaan ladattavaksi.

Katso esitteestä lisää verkkokurssiemme ryhmähinnoittelusta ja muista eduista organisaatiollenne.

Näin verkkokurssimme palvelevat organisaatioita

Kenelle EA1 verkkokurssi on tarkoitettu?

 • Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ensiavusta osallistuaksesi kurssille ja juuri EA1 kurssi sopii myös kaikille ensiavusta kiinnostuneille laajuutensa vuoksi.
 • Sopii kaikkiin työympäristöihin, mutta on vähimmäisvaatimuksena työpaikoilla, joissa tapaturman vaara on ilmeinen (mm. varastotyö, rakennustyö, tehdastyö, kuljetustyö).
 • Kaikkiin sellaisiin ympäristöihin, joissa hätäensiapukurssi ei ole riittävä koulutus.

EA1 verkkokurssistamme

Me Uskalla Auttaa Oy:llä olemme alusta asti panostaneet koulutuksiemme laatuun ja meille tärkeintä on, että ensiapukurssillemme osallistunut henkilö osaa myös antaa ensiapua kurssimme jälkeen. Koronapandemian aikana ensiapukoulutukset on jouduttu usein pitämään webinaareina verkon yli, eikä lähikoulutuksia ole päästy järjestämään. Työstettyämme materiaalia muille lyhyemmille ensiavun verkkokursseillemme, näimme oppimistuloksia, joihin olemme olleet tyytyväisiä. Harva meistä jaksaa kuunnella webinaaria kahta päivää putkeen, jonka vuoksi päätimme rakentaa Suomen laajimman ja mielestämme parhaimman EA1 verkkokoulutuksen, jossa opiskelu tapahtuu täysin opiskelijan aikataulujen mukaisesti. Vaikka EA1 kurssilla verkossa ei voidakaan toteuttaa valvottua käytännön harjoittelua, niin kurssi sisältää paljon omaehtoista harjoituksia. Lisäksi verkkokurssimme ei ole tiivistetty tai lyhennetty versio lähikoulutuksesta, vaan se vastaa todelliselta kestoltaan STM:n ohjeistusta. EA1 verkkokurssi soveltuu erityisesti henkilöille, joille lähikoulutus on osoittautunut matkojen tai muiden syiden vuoksi mahdottomaksi.

EA1 verkkokurssin sisältö ja kesto

Uskalla Auttaa Oy:n EA1 verkkokurssi on markkinoiden laajin ensiavun peruskoulutus sisällöltään, sekä todelliselta kestoltaan. EA1 verkkokurssi on rakennettu Sosiaali ja terveysministeriön ohjeistuksen mukaisesti 16 oppitunnin koulutukseksi (16 x 45min). Kurssin suoritusaika voi vaihdella opiskeljian tahdista riippuen, mutta keskimääräinen suunniteltu kesto on 16 oppituntia.

EA1 verkkokurssin sisältö:

 • Auttaminen ensiaputilanteissa
  • Anatomiaa ja fysiologiaa lyhyesti
  • Auttamisen haasteet
  • Turvallisuustekijät auttamisessa
  • Auttamisen ketju
  • Monipotilastilanteen auttamisen erityispiirteet
  • Hätätilanteen tunnistaminen
  • Psyykkinen tuki auttamisen jälkeen
 • Hätätilanteessa toimiminen
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Tajuttomuus
  • Elottomuus
 • Auttaminen tapaturmissa
  • Tilastotietoa tapaturmista
  • Työpaikan ja kodin turvallisuus
  • Haavat ja verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Sokki
  • Tuki- ja liikuntaelinten vammat
  • Sähkötapaturmat
  • Palovammat
  • Kemikaalivammat
  • Silmävammat
  • Paleltumavammat ja hypotermia
  • Lämpösairaudet
  • Myrkytykset
  • Liikenneonnettomuus
  • Ensiaputarvikkeet
 • Sairauskohtaukset
  • Hengenahdistus
  • Rintakipu
  • Rytmihäiriöt
  • Pyörtyminen
  • Kouristuskohtaukset
  • Aivoverenkierronhäiriöt
  • Diabetes
  • Allergiat ja anafylaksia

EA1 verkkokurssin loppukoe

Suoritettuasi kaikki kurssin moduulit ja vastattuasi välikokeissa esitettyihin kysymyksiin voit suorittaa loppukokeen. Loppukokeessa testataan oppimiasi asioita ja se on suunniteltu olemaan tarpeeksi haasteellinen, jotta meidän lisäksi myös sinä itse voit olla varma, että olet sisältänyt EA1 kurssilla opetut kriittisimmät asiat riittävällä laajuudella toimiaksesi erilaisissa hätäensiapua vaativissa tilanteissa. Loppukokeessa on kysymyksiä, joista sinun tulee saada vähintään 90% oikein saadaksesi ensiaputodistuksen. Loppukokeesta ei kannata ottaa kuitenkaan stressiä. Loppukokeen voit uusia tarvitsemasi kerrat veloituksetta ja voit palata kertaamaan niitä asioita, joissa sinulla on vielä puutteita.

Ensiaputodistus

Uskalla Auttaa Koulutuspalvelun virallisissa ensiaputodistuksissa käy aina ilmi koulutuksen kesto, koulutuksen sisältö ja kurssinvetäjänä toimiva vastuuhenkilö. Kaikki ensiapukurssiemme kouluttajat ja verkkokurssiemme vastuuhenkilöt ovat terveydenhuollon ammattilaisia ja täyttävät Sosiaali- ja terveysministeriön asettamat vaatimukset ensiapukouluttajille. Ensiaputodistuksemme käyvät sellaisenaan sekä työpaikoille, että julkisyhteisöille. Ensiaputodistus on voimassa kolme (3) vuotta siitä päivämäärästä lähtien, kun olet suorittanut kurssin. Suoritettuasi EA1 verkkokurssin pystyt myös lataamaan ensiaputodistuksen itsellesi kurssisivulta. Meillä et joudu koskaan odottelemaan todistuksen saapumista postitse.

Ensiapukortti

Vaaditaanko työpaikallasi vielä ensiapukorttia ensiaputodistuksen lisäksi? Meiltä saat aina halutessasi myös ensiapukortin jokaisesta koulutuksestamme. Pyytäessäsi toimitamme ensiapukortin sinulle kirjeitse heti kurssin suorittamisen jälkeen ilman lisämaksuja.

EA1 verkkokurssin hinta

Meille on tärkeää, että kurssiemme saavutettavuus on mahdollisimman laaja. Olemme panostaneet moniin erilaisiin kurssimuotoihin, jotta sinulla olisi mahdollisuus valita itsellesi sopivin muoto opiskella. EA1 verkkokurssimme on markkinoiden laajin niin sisällöltään kuin todelliselta kestoltaan. Tämän lisäksi tarjoamme EA1 verkkokurssimme markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan 115 euroa. Olemme hioneet kustannustehokkuutemme huippuun, jonka vuoksi pystymme tarjoamaan kurssimme markkinoiden kilpailukykyisimmillä hinnoilla.

Annamme EA1 verkkokurssillemme muiden verkkokurssien tapaan täyden tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, voit perua sen seitsemän päivän sisällä ostoksestasi ennen loppukokeen suorittamista ja maksamme rahasi takaisin ilman kyselyjä. Lisäksi voit säästää vielä hinnoistamme, mikäli tarvitset esimerkiksi työpaikallesi koulutuksen useammalle. Pyydä rohkeasti tarjousta, mikäli tarvitset yli viisi (5) EA1 verkkokurssia.

Tarvitsetko mahdollisesti koulutuksen työpaikallesi vai etsitkö jotain toista ensiavun verkkokurssiamme?

Annamme EA1 verkkokurssillemme muiden verkkokurssien tapaan täyden tyytyväisyystakuun

Mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, voit perua sen seitsemän päivän sisällä ostoksestasi ennen loppukokeen suorittamista ja maksamme rahasi takaisin ilman kyselyjä. Lisäksi voit säästää vielä hinnoistamme, mikäli tarvitset esimerkiksi työpaikallesi koulutuksen useammalle. Pyydä rohkeasti tarjousta, mikäli tarvitset yli viisi (5) EA1 verkkokurssia.

Tarvitsetko mahdollisesti koulutuksen työpaikallesi vai etsitkö jotain toista ensiavun verkkokurssiamme?