Uskalla Auttaa Oy kouluttaa yhteensä yli 3000 sosiaali- ja terveysalan työntekijää sekä turvallisuus- ja pelastusalan viranomaista.

Uskalla Auttaa Oy on sitoutunut tarjoamaan korkeatasoista ensiapukoulutusta. Tämä sitoutuminen koulutuksen ja ensiapukouluttajien laatuun heijastuu positiivisesti asiakaskäyttäytymiseen.

Viime aikoina sosiaali- ja terveysala sekä turvallisuus- ja pelastusviranomaiset ovat kasvattaneet tietoisuuttaan ensiapukoulutusten laadun merkitystä, mikä on otettu huomioon myös erilaisissa kilpailutuksissa. Yhä tärkeämpänä pidetään, että ensiapukouluttajilla on todellista kokemusta kentältä.

Ei ole hyväksyttävää, että ammattilaisia kouluttavat henkilöt, jotka eivät itse ole ammattilaisia tai joilla ei ole kokemusta erilaisista oikeista hätätilanteista.

– Kaikki kouluttajamme ovat akuutti- ja/tai ensihoidon ammattilaisia. Olemme pitäneet kiinni tiukoista kriteereistä kouluttajien valinnassa, huolimatta alan yleisestä suuntauksesta valita kouluttajia palkkapyynnön perusteella. Tämä suuntaus on alkanut myös näkymään ensiapukoulutusten heikentyneessä laadussa, sanoo Uskalla Auttaa Oy:n toimitusjohtaja Marko Ahtonen.

Uskalla Auttaa Oy:n panostaminen ammattitaitoon ja osaamiseen on saanut tunnustusta, ja olemme solmineet useita sopimuksia kevään aikana yli 3000 sosiaali- ja terveysalan henkilökunnan sekä turvallisuus- ja pelastusviranomaisen kouluttamisesta.

Korkeatasoista ensiapukoulutusta kaikille

Uskalla Auttaa Oy tarjoaa samaa korkeaa laadukasta ensiapukoulutusta kaikille asiakkailleen. Vaikka tavallinen maallikko ei välttämättä osaa arvioida kouluttajan pätevyyttä, uskomme, että parhaat oppimistulokset saavutetaan, kun kouluttaja osaa vastata haastaviin kysymyksiin ja elävöittää koulutusta omilla kokemuksillaan.

Kesän ja syksyn kalenterit täyttyvät kovaa vauhtia, joten varaathan ammattilaisten vetämän ensiapukoulutuksen työpaikallenne pikaisesti!