EA2 kurssi verkossa – EA2 verkkokurssi

Nyt voit suorittaa myös EA2 kurssin verkossa! EA2 verkkokurssimme sisältää myös käytännön harjoituksia, jotka voi suorittaa itsenäisesti. Verkkokurssin suoritettua saat ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme (3) vuotta.

Uskalla Auttaa ensiapukoulutukset:

EA2 verkkokurssi

EA2 verkkokurssimme on markkinoiden ensimmäinen, laajin ja toistaiseksi ainoa verkossa suoritettava ensiavun jatkokurssi, joka vastaa sekä sisällöltään, että todelliselta kestoltaan Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeistusta. Markkinoiden joustavin ja kustannustehokkain tapa suorittaa ensiavun syventävä – EA2 koulutus. Voidaksesi suorittaa EA2 jatkokurssin, tulee sinulla olla voimassa oleva EA1 pätevyys, josta sinun tulee ladata kuva verkkokurssin alussa.

Kesto: n. 16 tuntia
Ensiaputodistus: Kyllä, voimassa 3 vuotta
Suoritusmuoto: Verkkokurssi, omassa tahdissa

EA2 verkkokurssin voi suorittaa omien aikataulujen mukaisesti osissa niin puhelimella, tabletilla kuin koneellakin. Todistuksen saat ladattua heti kurssin suorittamisen jälkeen.

EA2 verkkokurssin voi aloittaa heti oston jälkeen

Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa

Googlen julkisissa arvioissa arvosanamme on 4,9/5.

google

Suoritin EA1 verkkokurssi, koska minulla oli vaikeuksia saada lähikurssia sopimaan kalenteriin töiden ja asumispaikan suhteen. Verkkokurssi oli positiivinen yllätys. Nettialusta toimi hyvin, kouluttajat olivat selkeitä ja asiantuntevia. Ja mikä tärkeintä kaikki tarpeellinen tuli käytyä läpi ja taas ollaan valmiina auttamaan muita. Kiitos!

google

Mielenkiintoisesti erilainen lähestymistapa ensiapuun. Tykkäsin kattavista anatomiaosuuksista kaikilla osa-alueilla. Videoesimerkit ovat konkreettisia. Mukavaa vaihtelua useiden spr-kurssien jälkeen.

google

Hienosti toteutettu EA1-verkkokurssi. Selkeät videot ja syventävät tekstit sekä paljon toistoa, itse toteutettavia käytännön harjoituksia ja välitenttejä. Toteutustapa sopii hyvin henkilölle, jolla ei ole mahdollisuutta sitoutua kahteen kokonaiseen päivään. Opiskelun voi ajoittaa omaan aikatauluun vaikka tunnin kerrallaan. Tämän vuoksi koin itse oppineeni paremmin kuin livekurssilla, koska pystyin pitämään tauon heti kun tunsin itseni väsyneeksi tai keskittymisen huonoksi. Käytännön harjoitukset pystyi toteuttamaan perheenjäsenten kanssa. Vain elvytysharjoittelu nukella jää verkko-opinnoissa ymmärrettävästi toteutumatta, suosittelen sen osalta selvittämään mahdollisuudet harjoitteluun esim. työpaikalla. Kaiken lisäksi oppimateriaalit ovat käytössä 180 päivää, joten kertaukseen on paljon aikaa. Ehdottomasti suosittelen.

google

Erinomaiset videot, kivasti toteutettu, mukavaa, kun kurssin sai toteuttaa omassa aikataulussa ja osissa. Materiaali helposti haltuun otettava, selkeät sivut.

Katja Farin 17.12.2022
google

Todella innostava ja kiinnostava! Tosi hyvin kuvatut videot, selvästi kurssin sisältö on tekijöille tärkeä. Ei yhtään liian tylsä tai luentomainen. Suosittelen!

Nora Jouini 14.12.2022
google

Tero Räty oli asiallinen kouluttaja. Tavoitteet korkealla.

google

Todella hyvä ja selkeä kurssi ja innostavalla tavalla esitetty asiat. Suosittelen!

google

Erittäin hyvä ja laaja kurssi. Videot kivasti tehty!

google

Hyvin teoriaa ja käytäntöä 👍

google

Ea koulutus oli hyvä. Vetäjä oli ammattitaitoinen ja selkeästi kertoi asiansisällöistä.

google

Kiitos hyvästä perusteellisesta koulutuksesta. Antoisat ja tärkeät päivät. Kertaus on aina opintojen äiti!

google

Erittäin selkeä, innostava ja informatiivinen ensiapukurssi. Suosittelen lämpöisesti.

google

Hieno ja kattava kurssi!

google

Hyvä kurssi tärkeää tietoa. Vetäjä oli hyvä.

google

Erinoimaista koulutusta ea1 kurssin vetäjältä!

google

Erittäin hyvin toteutettu koulutus ja selkeät ohjeet vaiheittain kurssin suorittamiseksi. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille kursseja tarvitseville ihmisille.

petri Heino 29.11.2022
google

Ammattilaiset kurssin vetäjät, osaavat asiansa😊

Tarja Lahti 28.11.2022
google

Hyvä, selkeä ja hyödyllinen!

google

Oli kyllä hyvä kurssi. Kurssissa oli sisältöä juuri sopivasti ja pääpaino oli kriittisissä toimenpiteissä. Sisältö oli helppo sisäistää. Uskon kurssin lisänneen valmiuksia toimia onnettomuuksissa sekä hätätapauksissa.

google

Suosittelen !!!

google

Hyvä kurssi

Paska Juttu 17.11.2022
google

MAHTAVA

Gege Ivanov 17.11.2022
google

Erittäin hyvä kurssi. Pystyi tekemään itselle sopivassa aikataulussa. Opin varmasti nyt enemmän verkkokurssilla kuin aiemmin työpaikoilla läsnäolokurssilla. Asiantuntevat ja innostavat opettajat.

Pia Sirviö 16.11.2022
google

Koulussa saatu opetus 5/5 työssä tarvitsee perehtyä lisää

google

Mukava ja kiinnostava, aika meni nopeasti, sain paljon uusija tietoja

google

Hyvä kokonaisuus,paljon tärkeää tietoa ja käytännössä oppimimista.

google

Hyvä koulussa ja kiitos

google

Monipuolinen ja hyvä kurssi.

Anu Jii 8.11.2022
google

Oli tärkeä päivät! Osan ennemmän , toivon että autan tarvittaessa

google

Hava

google

Ihan loistava koulutus! Ja kouluttaja kiitos 😊

google

Tosi mukaansatempaavasti ja erittäin asiallista sisältöä. 8 tuntia meni leppoisasti, kiitos! 😊

google

Mahtava kurssi ja mahtava vetäjä Pete! 8h meni ihan hujauksessa 😊💪🏻

google

Mielenkiintoinen ja täydentävä kurssi! Kyllä Peteä jaksoi kuunnella 8 tuntia. Vitsejä riitti piristämään asian joukossa!

google

Erittäin hyvä kouluttaja, vaikka 8 tuntia on pitkä aika, se meni kuin siivillä

google

Ammattitaidolla valmistettu kokonaisuus. Puhujat osasivat selkeyttää asiat mieleenpainuviksi ja kokonaisuudet rakennettu helpoiksi sisäistää. Kiitos

google

Hätäensiapu-kurssi oli innostava ja kattava. Kiitos Marko hyvästä koulutuksesta!

Sami Sipilä 29.10.2022
google

Kurssi oli mainio. Verkossa omaan tahtiin etukäteen opiskeltava teoria ja erikseen pidetty käytännön päivä ovat hyvä lähtökohta. Molemmat osuudet oli toteutettu kaikin puolin mainiosti.

Keijo Harju 28.10.2022
google

Hyvä kurssi

google

Kolmas ja paras EA koulutus👍

google

Hyvin pidetty kurssi teoria ja käytäntöosuudet täydensi hyvin toisiaan.

google

Hyvä kokonaisuus! Selkeä kouluttaja, sopivassa suhteessa teoriaa ja käytännönharjotuksia.

Milka Hasa 26.10.2022
google

Hyvä vetäjä Hätäensiapu koulutuksessa, osasi asiansa ja esiintyi edukseen ja piti mielenkiintoa yllä.

google

Hyvä ja selkeä koulutus, kiitos! EA-taidot pitäisi kuulua jo perusopetuksen.

google

Upea ensiapukurssi, täynnä paljon tietoa ja esimerkkejä siitä, miten tilanne voi syntyä. Videot ja selitykset olivat selkeitä ja käytännöllisiä. Suosittelen ehdottomasti😊👍

google

Todella helppo käyttää ja hyvin toimi kaikki teknisiin seikkoihin liittyvät asiat. Selkeät ja innostavat videot sekä kouluttajat. Vakavaa asiaa opetetaan, mutta ei synkistelemällä, vaan sopivasti huumoria. Pidin todella. Hyvin toimii tämä koulutus verkossa ja hyvin motivoitiin harjoituksiin.

Niina Finell 22.10.2022
google

Kiitos hyvistä videoista. Todella mahtavasti tiivistetty asia lyhyisiin mielenkiintoisiin videoihin. Välikysymykset oli opettavaisia

Satu Huhtala 17.10.2022
google

Todella mielenkiintoinen kurssi

google

I participated in a first aid training focused on children. The instructor was someone with real work experience and also with family so he was able to give us very relevant information. It was interactive all the time, we got answers to all our questions even if we asked repeatedly the same questions. We were practicing as much as we needed and the instructor was assisting the whole time. The communication was very good. I also communicated with the CEO and both, the instructor and the CEO, were very kind, helpful and professional people. I recommend and trust this company.

google

Hyvin toteutettu ensiavun verkkokurssi.

EA2 verkkokurssi yrityksille ja yhteisöille

EA2 verkkokurssimme avulla organisaation henkilöstön kouluttaminen on helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa kuin koskaan aiemmin. Mikä parasta, niin myös oppimistulokset ovat perinteistä koulutusta parempia.

Teimme koulutusten järjestämisestä helppoa ja yksinkertaista. Organisaationne pääkäyttäjä pystyy helposti jakamaan suoritusoikeuksia, seuraamaan edistymistä ja ensiaputodistukset tulevat kätevästi yhteen paikkaan ladattavaksi.

Katso esitteestä lisää verkkokurssiemme ryhmähinnoittelusta ja muista eduista organisaatiollenne.

Näin verkkokurssimme palvelevat organisaatioita

Kenelle EA2 verkkokurssi on tarkoitettu?

 • EA2 verkkokurssi on tarkoitettu työpaikoille, joissa tapaturman vaara on ilmeinen tai erityinen. Yleensä työterveyshuolto on määritellyt tarpeet EA2 ensiapukoulutukselle tai alan etujärjestöt vaativat jäseniltään kyseistä pätevyyttä ottaen huomioon työn luonteen.
 • EA2 verkkokurssille voit osallistua vain jos sinulta löytyy voimassa oleva EA1 pätevyys. EA1 pätevyydestä sinun tulee ladata kuva (kortista tai todistuksesta) EA2 kurssin alussa. Ilman todistusta voimassaolevasta EA1 pätevyydestä et voi saada EA2 pätevyyttä voimaan.
 • EA2 ensiavun syventäväkurssi verkossa sopii niille ammattiryhmille, joille EA1 ei anna riittäviä valmiuksia toimia poikkeavissa tilanteissa, kuten; lasten parissa työskentelevät, eräoppaat, laskettelurinteessä työskentelevät.
 • EA2 ensiavun jatkokurssi on vaatimuksena monien alojen tutkinnoissa, sekä tiettyjen viranomaistahojen vaatimuksissa.
 • EA2 verkkokurssi soveltuu niille, jotka haluavat hyvät valmiudet toimia erilaisissa lasten tapaturma -ja sairaskohtaustilanteissa.

EA2 verkkokurssistamme

Harva meistä jaksaa kuunnella webinaaria kahta päivää putkeen samalla oppien ja sisäistäen kunnolla opetuksen sisältöä. Oppiminen on yksilöllinen tapahtuma myös ensiapukurssilla, jossa opiskelijalle tulisi suoda mahdollisuus oppia omassa tahdissaan. Tämän vuoksi päätimme rakentaa Suomen laajimman ja mielestämme parhaimman EA2 verkkokoulutuksen, jossa opiskelu tapahtuu täysin opiskelijan aikataulujen mukaisesti. Vaikka EA2 kurssilla verkossa ei voidakaan toteuttaa valvottua käytännön harjoittelua, niin kurssi sisältää paljon omaehtoista harjoituksia ja pohdintaa. Lisäksi verkkokurssimme ei ole tiivistetty tai lyhennetty versio lähikoulutuksesta, vaan se vastaa todelliselta kestoltaan STM:n ohjeistusta. EA2 verkkokurssi soveltuu erityisesti henkilöille, joille lähikoulutus on osoittautunut matkojen tai muiden syiden vuoksi mahdottomaksi. Asiakkaidemme kokemusten perusteella EA2 verkkokurssin oppimateriaali on laadultaan huippuluokkaa ja kurssi on kuvattu viihdyttäväksi. Asiakas kokemusten perusteella kurssin suorittamisen joustavuus tekee kurssistamme ylivertaisen, sillä kurssi voidaan suorittaa joustavasti tuottavan työajan ulkopuolella

Miksi asiakkaamme valitsivat EA2 verkkokurssin

 • Asiakkaidemme kokemusten perusteella EA2 verkkokurssin oppimateriaali on laadultaan huippuluokkaa ja kurssia on kuvattu viihdyttäväksi.
 • Saatujen kokemusten perusteella kurssin suorittamisen joustavuus tekee kurssistamme kustannuksiltaan ylivertaisen, sillä kurssi voidaan suorittaa joustavasti tuottavan työajan ulkopuolella.
 • Oppiminen on tehokkaampaa, kun sitä voi tauottaa oman aikataulun mukaisesti.
 • Hyvät käytönnönharjoitteet itsenäiseen harjoitteluun.
 • Suomen parhaat ensiapukouluttajat Marko Ahtonen ja Jari Kouvalainen kurssilla kouluttajina.
 • Voi suorittaa missä vain vuoden jokaisena päivänä.

EA2 verkkokurssin sisältö ja kesto

Uskalla Auttaa Oy:n EA2 verkkokurssi on markkinoiden laajin ensiavun jatkokoulutus sisällöltään, sekä todelliselta kestoltaan. EA2 verkkokurssi on rakennettu Sosiaali ja terveysministeriön ohjeistuksen mukaisesti 16 oppitunnin koulutukseksi (16 x 45min). Kurssin suoritusaika voi vaihdella opiskeljian tahdista riippuen, mutta keskimääräinen suunniteltu kesto on 16 oppituntia.

EA2 verkkokurssin sisältö:

 • Aiemmin suoritetun EA1 pätevyyden todentaminen
 • Hätäensiavun kertaus
  • Orientaatio hätätilanteen tunnistamiseen
  • Hätätilanteen tunnistaminen
  • Tajuttomuus
  • Elottomuus
   • Painelu-puhalluselvytys
   • Defibrillaattori elvytyksessä
   • Lapsen elvytys
   • Elvytyksen erityistilanteet
  • Vierasesine hengitysteissä
  • Haavat ja verenvuodon tyrehdyttäminen
  • Shokki
 • Vammat, onnettomuudet ja tapaturmat – syventävä osio
  • Vammoista yleisesti
  • Loukkaantuneen tutkiminen
  • Pään alueen vammat
  • Rankavammat
  • Rintakehän vammat
  • Vatsan vammat
  • Lantio-, lonkka- ja raajavammat
  • Murtumat ja loukkaantuneet tukeminen
  • Lämpösairaudet
  • Hypotermian vaikutus loukkaantuneella
  • Vammapotilaan elvytys
  • Suuronnettomuus / monipotilastilanne
 • Lasten ensiavun erityispiirteet
  • Vauvan ja lapsen anatomia
  • Auttamisen haasteet
  • Tajuton lapsi
  • Pyörtyminen ja affektikohtaus
  • Tukielimien ja pehmytkudoksen vammat
  • Lasten pään vammat ja aivotärähdys
  • Palovammat
  • Lapsen kivunhoito
  • Vauvan ja lapsen infektiot
  • Vatsakipu
  • Allergiat
 • Terveysneuvonta ja hyvinvointi
  • Uni
  • Ravinto
  • Liikunta
  • Ylipaino
  • Verenpainetauti
  • Hyperkolesterolemia
  • Työpaikan tyyppitapaturmat
  • Stressin vaikutukset

EA2 verkkokurssin loppukoe

Suoritettuasi kaikki kurssin moduulit ja vastattuasi välikokeissa esitettyihin kysymyksiin voit suorittaa loppukokeen. Loppukokeessa testataan oppimiasi asioita ja se on suunniteltu olemaan tarpeeksi haasteellinen, jotta meidän lisäksi myös sinä itse voit olla varma, että olet sisältänyt EA2 kurssilla opetut kriittisimmät asiat riittävällä laajuudella toimiaksesi erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa. Loppukokeessa on kysymyksiä, joista sinun tulee saada vähintään 90%  oikein saadaksesi ensiaputodistuksen. Loppukokeesta ei kannata ottaa kuitenkaan stressiä. Loppukokeen voit uusia tarvitsemasi kerrat veloituksetta ja voit palata kertaamaan niitä asioita, joissa sinulla on vielä puutteita.

Ensiaputodistus EA2 verkkokurssista

Uskalla Auttaa Koulutuspalvelun virallisissa ensiaputodistuksissa käy aina ilmi koulutuksen kesto, koulutuksen sisältö ja kurssinvetäjänä toimiva vastuuhenkilö. Kaikki ensiapukurssiemme kouluttajat ja verkkokurssiemme vastuuhenkilöt ovat terveydenhuollon ammattilaisia ja täyttävät Sosiaali- ja terveysministeriön asettamat vaatimukset ensiapukouluttajille. Ensiaputodistuksemme käyvät sellaisenaan sekä työpaikoille, että julkisyhteisöille.

Ensiaputodistus on voimassa kolme (3) vuotta siitä päivämäärästä lähtien, kun olet suorittanut kurssin.

Suoritettuasi EA2 verkkokurssin pystyt myös lataamaan ensiaputodistuksen itsellesi kurssisivulta. Meillä et joudu koskaan odottelemaan todistuksen saapumista postitse.

Annamme EA2 verkkokurssillemme muiden verkkokurssien tapaan täyden tyytyväisyystakuun. Mikäli et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, voit perua sen seitsemän päivän sisällä ostoksestasi ennen loppukokeen suorittamista ja maksamme rahasi takaisin ilman kyselyjä. 


Mitä EA2 tarkoittaa?


EA2 on vakiintunut yleisnimitys ensiavun jatkokurssille. Useissa yhteyksissä EA2 kurssista käytetään mainintaa ensiavun syventävä koulutus viitaten EA1 pätevyyden osaamisen syventämiseen. STM on määritellyt EA2 koulutuksen laajuudeksi 16 oppituntia, joissa yhden oppitunnin keston tulee olla 45 minuuttia. Uskalla Auttaa Oy:n EA2 verkkokurssi on markkinoiden ainoa STM:n standardin mukainen virallinen ensiavun jatkokurssi ja täyttää kaikki viranomaisvaatimukset. 

Miten voi pitää voimassa EA1 ja EA2 pätevyydet yhtäaikaa voimassa?

Molemmat EA1 ja EA2 pätevyydet ovat voimassa kolme (3 )vuotta suorituspäivämäärästä eteenpäin. EA2 pätevyyden voi suorittaa EA1 pätevyyden ollessa voimassa.  EA1 ja EA2 pätevyyden voi kerrata EA1, EA2 tai hätäensiapukurssilla. Toimivin tapa pitää EA1 ja EA2 pätevyydet samanaikaisesti voimassa, on vuorotella EA1 ja EA2 kurssien suorituksia alle kolmen vuoden välein edellisestä suorituksesta.

EA2 verkkokurssin KELA korvattavuus

KELA ei korvaa verkossa järjestettäviä ensiapukoulutuksia. Näin ollen EA2 verkkokurssista ei voi saada KELA korvausta. On hyvä ottaa huomioon ylipäänsä KELA korvausta haettaessa, että edellytyksenä korvauksen saamiselle ensiapukoulutusten osalta, on työterveyshoitajan tekemä työpaikkaselvitys. Työpaikkaselvityksestä tulee ilmetä tarve esimerkiksi EA2 koulutukselle.