Oma tili

Baby-Vac Nenäimuri

  • nopea
  • tehokas
  • turvallinen

35,90  alv 24% 28,95  alv 0%

Tuoteryhmä

Tuotekuvaus

Baby-Vac Nenäimuri on nopea, tehokas ja turvallinen apu nuhaisen lapsen voinnin helpottamiseksi.

Baby-Vac Nenäimuria käytetään pölynimurin avulla ja tämä tuntuu lapsesta samalta kuin hän niistäisi voimakkaasti. Nuhainen lapsi saa avun muutamassa sekunnissa ja pystyy hengittämään, syömään ja nukkumaan paremmin.

Pienellä vauvalla lima aiheuttaa ahtautumista hengitysteissä, jolloin hän ei pysty suorittamaan rinnan tai pullosta syömisen kannalta tärkeää imua kunnolla, koska hengitys on hankalaa. Tämä johtaa usein siihen, että vauva ei halua syödä ja menee sen takia huonompaan kuntoon.

Kuluttajamarkkinoiden nopein ja tehokkain, mutta kuitenkin turvallinen kotikäyttöinen laite nuhaisen lapsen liman poistamiseen.

Sopii käytettäväksi 0-6 vuotiaille lapsille. Baby-Vac Nenäimuri täyttää turvallisuus- ja hygieniavaatimukset. Tuote on CE-merkitty.

Baby-Vac Nenäimurin käyttö:

Laita imupää kiinni kerääjään ja käynnistä pölynimuri (800-1800W). Liitä suutin kiinni imurin letkun päässä olevaan suuttimeen. Laita imupää lapsen sieraimeen niin, että se täyttää koko sierainaukon ja pidä imupäätä sieraimessa muutaman sekunnin ajan. Voit hellävaraisesti pyörittää imupäätä lapsen sieraimessa nopeuttaaksesi toimenpidettä.

CE0123