Oma tili

Act Fast Anti Choking Trainer

  • lyöntien harjoitteluun
  • Heimlichin otteen harjoitteluun
  • helppo ja hauska

219  alv 24% 176,61  alv 0%

Toimitusaika: noin viikko
Tuoteryhmä

Tuotekuvaus

Act Fast Anti Choking Trainer – simulaattoriliivi tukehtuvan autettavan ensiapuharjoitteluun.

Act Fast Anti Choking Trainer on paitsi helppo ja turvallinen, myös hauska apuväline oppia vierasesineen poistoa tukehtuvan hengitysteistä.

Sillä voidaan harjoitella turvallisesti ilmatie-esteen poistoa käyttäen lyöntejä sekä Heimlichin otetta kansainvälisten (ERC) ohjeiden mukaisesti.

Liiviin on asennettu suojat, joiden avulla harjoittelu voidaan suorittaa turvallisesti voimaa käyttäen. Punaisessa Act Fast Anti Choking Trainerissa on selkäpuolella pehmeä lyönnin energiaa vaimentava tyyny, johon voidaan harjoitella turvallisesti lapaluiden väliin annettavia iskuja. Etupuolella on patentoitu “pussi”, jonka avulla voit harjoitella turvallisesti Heimlichin otetta.

Tätä harjoitusvälinettä voidaan käyttää useissa eri asennoissa, kuten seisten, istuen tai jopa maaten. Se tarjoaa jopa mahdollisuuden oppilaan harjoitella itselleen vierasesineen poistoa käyttäen hyödyksi esimerkiksi pöytälevyä tai tuolia.

Act Fast Anti Choking Trainetin käyttö

Aseta harjoitusliivin etupuolella olevan pussukan suuaukosta sisään liivin mukana tuleva “vierasesine”. Pukekaa liivi toisen henkilön päälle. Liivissä on säädettävät sivu kylki- sekä hartiaremmit, joiden avulla Act Fast Anti Choking Trainer saadaan tukevasti tyköistuvaksi.

Tämän jälkeen taivuta autettavaa eteenpäin, jotta painovoima olisi apuna vierasesineen irtoamisessa oikeassa hätätilanteessa. Anna napakka isku lapaluiden päälle asetettuun tyynyyn käden vipuvartta käyttäen. Toista lyönti yhteensä 5 kertaa, jos tuke ei poistu.

Tämän jälkeen suorita Heimlichin ote. Asetu autettavan taakse ja laita kätesi nyrkkiin. Vie se autettavan ylävatsalla olevan patentoidun pussin päälle ja aseta toinen kätesi nyrkissä olevan kätesi päälle. Vedä pussista nopea vetoliike itseäsi kohti ylöspäin suunnaten, kuten suorittaisit Heimlichin otetta oikeassa tilanteessa seisten itse liikkumatta takana. Kun vetoliike tehdään oikein, lentää tukkeena ollut vaahtomuovin palanen ulos pussin suusta ilmaan.

Liivillä saat toteutettua hauskan, helpon ja tehokkaan harjoittelukokemuksen ensiapukoulutuksiin turvallisesti.

Harjoitusliivin hoito:

Harjoittelun jälkeen poista liivin muoviosat. Pese liivi käsin miedolla pesuaineella. Huuhtele ja laita kuivumaan. Kun liivi on kuiva, voit asettaa muovisuojat takaisin paikalleen ja ottaa sen jälleen käyttöön.

Myyntipakkauksen sisältö:

1 kpl Act Fast Anti Choking Trainer

20 kpl keltainen (advanced) harjoitustuke

10 kpl vihreä (beginner) harjoitustuke

1 kpl säilytyspussi