Oma tili

Retki ensiapulaukku

  • retkille
  • kompakti
  • kattava

39,90  alv 24% 32,18  alv 0%

Tuotekuvaus

Kätevä, laadukas kantohihnallinen ensiapulaukku kotiin, työpaikalle, päiväkotiin, kouluihin, retkille, metsään..

Uskalla Auttaa ensiapulaukku on valmistettu Suomessa tilaustyönä meidän toiveidemme mukaisesti. Suunnittelussa olemme ottaneet huomioon muuttuvat tarpeet sekä käytännöllisyyden myös ulkona liikkuessa. Mallissa on kantohihna, jonka kiinnitys klipseillä sekä heijastin parantamaan näkyvyyttä myös pimeällä liikkuessa.

Ensiapulaukkujemme tuotteet ovat laadukkaita sekä tarkoin valikoituja ja kaikki tuotteet voidaan ostaa yksittäisinä käytön jälkeen. Ensiapulaukun sisältö on mietitty suurimman osan tarpeet kattavaksi. Mikäli haluat vaikuttaa laukun sisältöön, voit ostaa myös erillisen ensiapulaukun kuoren tai olla yhteydessä meihin ja pyytää yksilöllistä arviota ensiaputarvikkeiden tarpeestasi.

Koko 21 x 16 x 5 cm.

Laukun materiaali: Nylon

Sisältö:

1 kpl ensiapulaukun kuori
1 kpl Cederroth silmähuuhdespray
1 kpl Snögg Soft Next 6 cm x 100 cm haavasidos
1 kpl Snögg Uni Next 8 cm x 100 cm haavasidos
2 kpl sideharsorulla
1 kpl Snögg kylmäpussi
1 kpl lämpöpeite
1 kpl kolmioliina
1 kpl punkkipihdit
1 kpl Leukostrip perhoslaastari
2 kpl Snögg Burnshield Hydrogel 3,5 ml palovammageeli
2 kpl ihon desinfiointilappu

Yrityksille teemme rehellisen sekä luotettavan tarvearvion ja pääsääntöisesti monen yrityksen tarvitsemat ensiaputarvikkeet mahtuvat tämän kompaktin ensiapulaukun sisälle. Mikäli haluat keskustella kanssamme juuri sinulle tai yrityksellesi sopivista ensiaputarvikkeista, niin pyydämme sinua olemaan yhteydessä suoraan meihin toimisto@uskallaauttaa.fi tai puhelimitse 0102745270.