Oma tili

Cederroth silmänhuuhteluasema

  • silmänhuuhteluasema kahdella pullolla
  • laastariautomaatti
  • tilaa myös muille tarvikkeille

139  alv 24% 112,10  alv 0%

Tuotekuvaus

Cederroth silmänhuuhteluasema on suunniteltu siten, että huuhtelun voi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Asemassa on  kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineistään. Huuhtelupullo huuhtelee tehokkaasti n. 1,5 minuuttia.

Cederroth Silmänhuuhtelu vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, ts. sillä on neutraloiva vaikutus emäksisiin ja happamiin roiskeisiin, joten saadaan nopeampi ja tehokkaampi lopputulos kuin tavallisella keittosuolaliuoksella.  Vaikutus on yleensä tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.

Silmänhuuhteluasemassa on myös tilaa täydennystarvikkeille, kuten esim. ensiapusiteille, suojalaseille tai suojakäsineille. Läpinäkyvän kannen ansiosta täydennystarve on helppo havaita.

Asema on varustettu Salvequick laastari-automaatilla. Uudessa automaatissa laastarit vedetään alaspäin, jolloin vältetään muiden laastareiden likaantuminen tai kastuminen. Täydennyspakkaukset ovat lukittuna automaatissa, mikä estää niiden hävikin. Tyhjät pakkaukset vaihdetaan helposti
mukana tulevan avaimen avulla.

Cederroth silmänhuuhteluaseman sisältö:

2 x Cederroth silmänhuuhtelupullo 500 ml (REF 725200)
1 x Salvequick laastariautomaatti, sis. 40 kpl kangaslaastari (REF 6444) ja 45 kpl muovilaastari (REF 6036)
1 x Huuhtelupullon käyttöohje
1 x Laastariautomaatin avain

Salvequick laastariautomaatti (REF 490700) voidaan ostaa myös erikseen.

Aseman mitat: L 29 x K 56 x S 12 cm.

4,5 vuoden käyttöaika.