Oma tili

Lasten ensiapu ja hätätilanteet ensiapukurssi - verkkokurssi

Alkuperäinen ja ainutkertainen Lasten ensiapu ja hätätilanteet verkkokurssi on Uskalla Auttaa Oy:n kehittämä ja rakentama kokonaisuus kaikille vanhemmille, isovanhemmille, ensimmäistä lastaan odottaville, lasten kanssa työskenteleville ja harrastaville.

Kesto: n. 4 tuntia
Ensiaputodistus: Kyllä, voimassa 3 vuotta
Suoritusmuoto: Verkkokurssi, omassa tahdissa

59  alv 24% 47,58  alv 0%

Oston jälkeen: Mikäli ostat verkkokurssin toiselle/toisille, niin pääset lisäämään käyttäjiä verkkokurssille kätevästi ryhmähallinta sivulta.

Jos haluat ostaa kurssin toisille henkilöille, niin valitse ryhmä ja osallistujamäärä:
Ryhmän nimi:
Opiskeluoikeudet:
Yhteensä: Discounted price
Kurssit tässä ryhmässä

Tuotekuvaus

Verkkokurssi odottaville, lasten vanhemmille, isovanhemmille ja kaikille heille, jotka toimivat lasten kanssa.

Tiedätkö miten toimia jos lapsi on tukehtumassa? Tai tiedätkö mikä on toimintamalli, jos lasta pitää lähteä elvyttämään? Entä tiedätkö miten toimia, jos lapsi alkaa kouristelemaan kovan kuumeen takia? Mikäli haluat osata toimia oikein erilaisissa lapsien ja vauvojen ensiaputilanteissa, niin liity tuhansien tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja suorita Lasten ensiapu ja hätätilanteet verkkokurssimme.

Saat verkkokurssillamme tietoa ja selkeitä toimintaohjeita edellä mainittuihin tilanteisiin, ja moniin muihin sellaisiin tilanteisiin, mitä et ole ehkä osannut ajatella.

Verkkokurssin sisältö:

 • Vauvan sekä lapsen anatomiaa ja fysiologiaa
 • Hätätilanteen tunnistaminen
 • Tajuton lapsi
 • Eloton lapsi ja elvytys
 • Tukehtuminen / Vierasesine hengitysteissä
 • Tyypillisimpiä lasten sairauksia, vammoja, tapaturmia sekä myrkytyksiä

Tämän saat verkkokurssiltamme:

 • Opit tiedostamaan mitä stressi voi aiheuttaa ja miten erilaiset ympäristöt sekä henkilöt saattavat vaikuttaa tähän.
 • Opit tunnistamaan lapsesta ja vauvasta hyviä merkkejä erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa ja miten voit sulkea näiden avulla erilaiset hätätilanneskenaariot pois. Opit myös tunnistamaan hätätilanteet ja selkeät toimintamallit näihin.
 • Kurssilla käydään läpi tyypillisimmät tapaturmat, vammat ja sairaudet. Opit toimimaan oikein ja antamaan ensiapua verenvuototilanteissa, sairauskohtauksissa ja monissa muissa tilanteissa. Ennen kaikkea opit sen, milloin tulee soittaa ambulanssi, milloin lähteä itse lääkäriin ja milloin taas tilannetta voidaan hoitaa kotona.
 • Saat käyttöösi 31 videota, 18 erilaista välikysymystestiä (oppimisen varmistaminen), sekä loppukokeen (loppukokeen jälkeen saat ensiaputodistuksen, joka on voimassa kolme vuotta).
 • Kattava kirjallinen kertausmateriaali, joka jää käyttöösi myös kurssin suorittamisen jälkeen. Kertausmateriaalissa käydään läpi kaikki kurssilla opitut asiat tiivistetysti.

Paljon muuta!

Verkkokurssi on käytössäsi kuukauden ajan ostohetkestä eteenpäin.

Lue lisää Lasten ensiapu ja hätätilanteet verkkokurssista

100% tyytyväisyystakuu

Osta täysin riskittä ja huoletta! Mikäli et ole tyytyväinen verkkokurssiimme, niin voit perua kurssin 7 päivän sisällä ostostasi ennen loppukokeen suorittamista. Yksi sähköposti ja palautamme rahasi.

Ajasta ja paikasta riippumaton

Voit suorittaa kurssin missä tahansa ja koska tahansa. Voit suorittaa kurssin myös niin monessa osassa kuin haluat. Kurssimme toimivat niin tietokoneilla kuin älypuhelimilla.

Aloita heti

Älä odota päiviä tai viikkoja saadaksesi oikeudet verkkokurssiin. Meillä verkkokurssin pystyy aloittamaan heti oston jälkeen, etkä joudu odottamaan perinteiseen tapaan, että hyväksymme tilauksesi manuaalisesti!