Oma tili

FFP2 henkilösuojain 3M

 • terveydenhuoltoon soveltuva
 • 20 kpl / ltk
 • myös 5 kpl erissä

Tuotekuvaus

FFP2 luokan hengityksensuojainta käytetään käyttäjän ja lähikontaktin suojaamiseen ilmateitse tarttuvilta mikrobeilta yhdessä hyvän käsienpesun sekä käsidesin kanssa. FFP2 hengityssuojaimet suodattavat myös muita ilman epäpuhtauksia kuten pölyjä, öljypohjaisia sumuja sekä muilta pieniltä hiukkasilta.

3M FFP2 henkilösuojaimet (8320) ovat venttiilittömiä ja mahtuvat tarvittaessa helposti vaikka taskuun ennen käyttöönottoa.

3M 8320 henkilösuojain suojaa FFP2-suojausluokan vaatimusten mukaisesti vaarallisilta pölyiltä, vedeltä, öljypohjaisilta sumuilta ja muilta pieniltä hiukkasilta. Kestävässä kertakäyttöisessä kuppimallisessa hengityssuojaimessa on pehmeä sisusta, joka lisää mukavuutta pitkäkestoisessa käytössä. Kevyt kahdella nauhalla kiinnitettävä suojain, jossa on M-mallinen nenäpuristin, pehmeä kennomainen reuna (kasvoja koskettava osa) ja vaahtomuovinen nenäkappale, istuu hyvin monenmuotoisille kasvoille.

3M:n edistyksellinen elektreettimateriaali (AEM, suodatin) helpottaa hengittämistä pitkien työvuorojen aikana. Punotut värikoodatut nauhastot auttavat tunnistamaan suojausluokan: FFP2 (NSK 10) on sininen. Yhteensopiva 3M:n suojalasien ja kuulonsuojainten kanssa.

FFP2 henkilösuojain on pakattu 20 kpl pakkauksiin. Yhden suojaimen hinta on 4.82 € (alv 0%) eli 5.98 € (sis alv 24%).

 • Standardi: EN 149:2001 + A1:2009
 • CE-merkintä
 • Kokonaissuojausteho vähintään 94%
 • FFP2 vähentää käyttäjän altistumista ilman kautta kulkeutuville partikkeleille kertoimella 10 

Katso tarkemmat tiedot tuotteesta: 3M FFP2 8320

Kysy meiltä tarvittaessa lisää tuotteesta ✉︎ toimisto@uskallaauttaa.fi tai ☏ 0102745270. Isompien erien suhteen pyydämme pyytämään tarjousta meiltä.

Maskin pukeminen:

 1. pese kädet huolellisesti ja/tai käytä käsihuuhdetta (mikäli ei pesumahdollisuutta)
 2. avaa maskin taitokset niin, että maski on täysin auki venytettynä
 3. kiinnitä kasvoihin peittämällä nenä sekä suu ja säädä nenänpidike naamasi mukaan
 4. vedä kumilenkit korviesi taakse
 5. aseta suojaimen alaosa leukasi alle lisätäksesi peittävyyttä
 6. tarkista istuvuus sekä tiiveys ennen käyttöä puhaltamalla ja säädä tarvittaessa maskia ennen potilaskontaktia
 7. käytön aikana älä kosketa käsilläsi suojainosaa

Suodattavan puolinaamarin tiiviys lisää jonkin verran hengitysvastusta. Mikäli et saa suojamaskia laitettua tiiviisti tai et pysty hengittämään normaalisti sen kanssa, ei suojan käytöstä ole täyttä hyötyä ja se tulee vaihtaa.

Olemme varanneet suojamaskit ensisijaisesti terveydenhuollon/sairaanhoidon asiakkaiden käyttöön, mutta nyt saatavilla myös verkkokaupastamme pieni erä kuluttajille.