Oma tili

Adaxer Desi desinfiointispray

  • etanolipohjainen
  • tehokas desinfektio
  • myös käsille

26,90  alv 24% 21,69  alv 0%

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotekuvaus

Adaxer Desi desinfiointispray on uuden sukupolven monikäyttöinen ja erittäin tehokas desinfiointispray, joka on tarkoitettu korkeinta hygieniatasoa vaativien kohteiden desinfiointiin. Myös käsihuuhteeksi!

Desi desinfiointispray sisältää desinfioivana ainesosana etanolin lisäksi myös bentsalkoniumbromidia, joka tekee tästä suihkeesta ylivertaisen verrattuna pelkkää etanolia sisältäviin suihkeisiin.

Adaxer Desi desinfiointispraytä voidaan käyttää turvallisesti kotona ja sitä voidaan käyttää myös käsidesinä/käsihuuhteena.

Ainutlaatuisen koostumuksesi ansiosta se tuhoaa 99.9% bakteereista ja viruksista. Tuotteen sisältämät ainesosat omaavat myös korkean pakkasensietokyvyn. Koostumuksensa ansiosta se myös tunkeutuu tehokkaasti hankaliinkin paikkoihin ja on erittäin riittoisa.

Adaxer Desi desinfiointispray on helppokäyttöisyytensä (ravista ja sumuta) sekä tehokkaan desinfioivan vaikutuksen ansioista erinomainen erilaisten pintojen, kahvojen ja muiden desinfioimiseen. Desispray haihtuu täysin desinfioiduilta pinnoilta tai käsistä eikä jätä hajuja tai jälkiä desinfioituun pintaan.

Käyttökohteet:

Tasot, pinnat, jalkineet, suojaimet, työkalut, instrumentit, kuljetusyksiköt sekä kaikki vettä kestävät pinnat.

Sitä voidaan käyttää myös käsihuuhteen asemasta turvallisesti.

Käyttöohje:

Suihkuta Desi desinfiointispraytä desinfioitavalle pinnalle ja anna vaikuttaa vähintään 30 sekunnin ajan.

Tämän jälkeen aineen voi antaa haihtua tai sen voi pyyhkiä pois esimerkiksi liinalla.

Tuote soveltuu kaikille vettä kestäville pinnoille. 

Koostumus:

Etanoli, Bentsalkoniumbromidi, N-propanoli