Oma tili
Lasten ensiapu ja hätätilanteet

Zoom Meeting

Paikka

Etäkurssi

Päivämäärä

maanantai - 13.12.2021

Aika

Europe/Helsinki
17:00 - 21:00

Hinta

69.00€

Toteutustapa

Webinaari

Lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h 13.12.2021

Opi ensiapua etäkurssin avulla verkossa. Suosittu ja pidetty Lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h kurssimme on siirtynyt nyt myös verkkoon. Lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h etäkurssi järjestetään täysin reaaliaikaisesti verkossa, eli voit osallistua kurssille vaikka kotoasi käsin.

Kurssi soveltuu erinomaisesti paitsi lasten vanhemmille, isovanhemmille ja ensimmäistä lastaan odottaville, myös lasten kanssa työskenteleville ja harrastaville.

Lasten ensiapu ja hätätilanteet kurssin kouluttajat ovat paitsi ensi- ja akuuttihoidossa työskenteleviä kokeneita terveydenhuollon ammattilaisia, myös itsekin vanhempia.

Kurssin sisältö:

 • Hätätilanteen tunnistaminen
 • Tajuton lapsi
 • Eloton lapsi ja elvytys
 • Tukehtuminen / Vierasesine hengitysteissä
 • Tyypillisimpiä lasten sairauksia, vammoja, tapaturmia sekä myrkytyksiä
 • Vauvan sekä lapsen anatomiaa ja fysiologiaa

Lasten ensiapu ja hätätilanteet etäkurssien sisältö perustuu voimassaoleviin Käypä Hoito ‑suosituksiin. Etäkurssillamme käydään interaktiivisin ja osallistavin keinoin läpi erilaisia arjen haasteita sekä hätätilanteiden tunnistamista ja toimimista siinä. Lasten ensiapu ja hätätilanteet etäkurssillamme on siis mahdollisuus paitsi oppia viimeisimpiä suositusten mukaisia toimintamalleja havainnoiden, myös vaikuttaa aktiivisesti kurssin kulkuun kysymyksillä ja vaihtoehtoisia toimintamalleja ehdottaen.

Tälle kurssille voit luonnollisesti osallistua myös oman vauvan kanssa. Oman vauvan avulla voi kokeilla ilman voiman käyttämistä myös osaa kurssilla esiteltävistä toimintamalleista.

Kurssin kesto on 4 oppituntia (a 45 min), etäkurssin aikana pidetään 1-3 kpl 5–10 minuutin taukoa. Suosittelemme luotettavaa nettiyhteyttä sekä mikrofonin ja halutessasi myös webkameran käytön testaamista ennen kurssia.

Kurssin hinta on 69 € / osallistuja (sisältäen alv 24%). Kurssin hinta sisältää sähköisen kertausmateriaalimme.

Lasten ensiapu ja hätätilanteet 4h etäkurssiltamme kirjoitetaan todistus. Jos tarvitset todistusta, huomioithan että kurssimaksu on henkilökohtainen.

Kurssi toteutetaan verkon välityksellä Zoomin ohjelmistolla. Pääset osallistumaan kurssille lähettämämme linkin kautta. Osallistuaksesi kurssille tarvitset tietokoneen tai älylaitteen (puhelin/tabletti). Pystyt osallistumaan kurssille myös selaimen kautta, joten sinun ei ole pakko ladata Zoomin ohjelmistoa omalle tietokoneellesi.

Osallistuminen tietokoneella Zoom -työpöytä sovelluksen avulla
Zoom -ohjelmiston voit ladata täältä (Zoom Client for Meetings). Lataus kannattaa suorittaa heti koulutukseen ilmoittautumisen jälkeen. Suorita latauksen jälkeen laitteiston testaus hyvissä ajoin ennen koulutusta. Latauksen yhteydessä sovellus pyytää antamaan nimesi. Kirjoitathan nimesi kokonaisuudessaan (etu- ja sukunimi).

Osallistuminen tietokoneen selainversiolla
Mikäli Zoom-ohjelman asentaminen päätelaitteelle ei onnistu esimerkiksi yrityskäytäntöjen vuoksi voi koulutukseen osallistua myös selaimen kautta. Suoritathan joka tapauksessa laitteiston testauksen hyvissä ajoin ennen koulutusta. Huomioithan, että mobiiliselaimet eivät ole tuettuja.

Mikäli osallistut koulutukseen selaimen kautta, huomioithan että Zoom tukee vain seuraavia selaimia. Tarkistathan siis, että selaimesi on päivitetty.

 • Chromium Edge 80+
 • Google Chrome 53.0.2785+
 • Safari 10.0.602.1.50+
 • Firefox 76+
 • Internet Explorer 10+ Huom!: Microsoft päättää Internet Explorerin tuen (IE11) 17.8.2021. Zoom lopettaa tämän johdosta Internet Explorerin tuen 30.9.2021, jonka jälkeen käyttäjät voivat edelleen käyttää IE-selainta, mutta Zoom ei enää tue tämän selaimen käyttöä päivitysten, korjausten tai asiakastuen muodossa. Suosittelemme valitsemaan tämän jälkeen jonkin yllämainituista selaimista käyttöösi koulutukseen tai lataamaan Zoom sovelluksen.

Kokouksen avaamisen yhteydessä sovellus pyytää antamaan nimesi. Kirjoitathan nimesi kokonaisuudessaan (etu- ja sukunimi).

Osallistuminen mobiililaitteella
Mobiililaitteelle tulee ladata Zoom Cloud Meetings -sovellus omasta sovelluskaupasta. Android-laitteille sovellus löytyy Google Play kaupasta ja iOS -laitteille App Storesta.

Koulutuksen alkaessa
Liity koulutukseen noin 10 minuuttia ennen koulutuksen alkua, jotta voit varmistaa laitteiden toiminnan etukäteen.

Kouluttaja päästää sinut erikseen sisään luokkahuoneeseen ennen koulutuksen alkua, mikäli odotushuone on käytössä.

Mikäli sinulla tulee teknisiä ongelmia koulutuksen aikana, ja yhteytesi esimerkiksi katkeaa, liity uudestaan koulutukseen sähköpostissa olevan linkin välityksellä.

Suosittelemme testaamaan ennen kurssia käyttämäsi laitteen mikrofonin sekä nettikameran toiminnan. Huomioithan lisäksi että hidas nettiyhteys saattaa vaikeuttaa kurssin seuraamista.

Pyydämme huomioimaan, että kurssilla pidettäisiin yhteyksien salliessa webkamerat päällä interaktiivisuuden ja kurssin sujuvan etenemisen tukemiseksi. Lisäksi mikäli tarvitset todistuksen kurssista, tulisi kameran olla auki koko koulutuksen ajan.

Mikrofonit ovat oletusarvoisesti kiinni, mutta mikäli sinulla on asiaa kurssin aikana, niin voit avata mikrofonin ja aloittaa keskustelun. Toivomme, että mikrofonit pidettäisiin hälyäänien välttämiseksi muulloin kiinni.

Olet lämpimästi tervetullut kursseillemme, joko lähiopetukseen tai etänä vaikka kotoasi käsin.

Salasana: 335992
 • 00

  päivää

 • 00

  tunnit

 • 00

  minuuttia

 • 00

  sekuntia

Ilmoittaudu kurssille

20
Vapaat Paikat: 18
The 20 ticket is sold out. You can try another ticket or another date.